Végre beütött a nyár, záporoztak is a durvábbnál durvább menetek Strava csoportunkban. De lehet-e egyszerű túrának nevezni egy 200 kilométeres kört?

Hirdetés

Papuk

Fotó: Benczés Krisztina / Strava

Horvátország nem csak a tengerpartból áll és hogy ez mennyire így van, azt Krisztina bringázásával lehet a legjobban szemléltetni. A Papuki Nemzeti Park teli van csodás látnivalóval és Krisztina beszámolója szerint gyér a forgalom, az út pedig tükörsima. A képeket nézve nekünk igen csak kedvünk lett meglátogatni a helyet.

BRM

Fotó: Turcsányi József / Strava

Az elmúlt héten nem csak az idő lett jobb, de rögtön jöttek az ultrahosszú távú versenyek is szép számmal. Rengetegen indultatok a Bakony 200-on, amit van aki enyhe undorral, mások túratempó címszóval illettek. De jó néhányan voltak, akik 200 kilométernél még csak a táv harmadánál tartottak. A BRM600 Central Pannonian Circle eseményen 600 kilométert kellett megtenni. Azért 24, vagy akár 30 órát nyeregben tölteni meglehetősen durva cselekmény.

Tour de Hongrie

Fotó: Lovas József / Strava

Június 11-én Siófokon kezdetét veszi a Magyar Körverseny, ennek kapcsán országszerte lehet találkozni a verseny plakátjával, ahol Valter Attila és Loïc Chetout lószol ránk. Fózsef az esztergomi plakátot örökítette meg, ami azért is fontos, mert ezen a szerdai napon szervezi a Marót Corner eseményt, ahová rengeteg bringást várnak a szervezők. Te ott leszel?

Könyvelő Kálmán & Brúzsika Teknőjének helyére helyezése

Fotó: Halász Zsombor / Strava

Nem könnyű a futárok élete, de a rengeteg tapasztalat és a leleményesség sokkal nyitottabbá teszi a bringást az alternatív megoldásokra. Zsombor például, ha jól látjuk, egy bringa külső segítségével szerelte fel magára a mosdókagylót, ami már a híresen nagy futárzsákon is kifogott. Hiába, bringával tényleg minden el lehet vinni.

Ilyen irodája sem sok embernek van

Fotó: Ökrös Csaba / Strava

A végére semmi különös, csak Csaba ismét visszament dolgozni 🙂 Hiába, a munka akkor is munka, ha szemkápráztató helyekre kell látogatnia az embernek. A Toblachi-tó már önmagában csodás, de Csaba effortjában még találni szép fotókat, amiket ráadásul le is követhetünk a térképen, ha inspirációt gyűjtenénk. Slusszpoén, hogy abban a régióban van a Braies-tó is, ami a Dolomitok egyik legszebb helye.

Címlapfotó: Dr. Való Viktor / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet