A városok egyre zsúfoltabbak, nagyobbak és egyre jobban szennyezik a környezetet. Egy német cégnél arra tették fel a szakértelmüket és tudásukat, hogy arra ösztönözzék az embereket, hogy váltsanak nézőpontot. Tegyék le az autókat és járjanak kerékpárral dolgozni a városokba.

Hirdetés

Ötvözték a legmodernebb technikát a legendásan hírek német minőséggel és precizitással – és újragondolták a kerékpár fogalmát. Az volt a céljuk, hogy az emberek ne kompromisszumként éljék meg a váltást, hanem élményként.

A hagyományos gyártási technológiát ötvözték a legújabb 3D nyomtatási eljárással. Így született meg a kifejezetten mindennapos városi használatra tervezett, letisztult megjelenésű commuter kerékpárjuk, mely tökéletes társnak bizonyul a városi dzsungel akadályainak leküzdéséhez.

Az Urwahnbikes Stadtfuchs innovatív acélváza tökéletesen ötvözi az ergonómia, a funkció és a biztonság szempontjait. Az újdonság a kialakításban a speciális hátsó háromszög forma. A kerékpár különlegessége még az integrált LED-rendszer és a vázba épített GPS-követő rendszer. A lopás ellen azonban nem csak így védekeznek, egy különleges imbuszkulcs kell ahhoz is, hogy leszerelhető legyen a kerékpárról bármely alkatrész.

A Gates Carbon Drive CDX-szel és a 11 sebességes agyváltóval felszerelt hajtás mellé megbízható hidraulikus tárcsaféket terveztek. A fontos alapokat pedig elegáns finomításokkal fűszerezték, hogy mindenki számára kielégítő legyen. Ilyen finomság a belső kábelelvezetés, az integrált nyeregbilincs és a sárvédő/csomagtartó-rögzítés, valamint az alsó konzol excentrikus rögzítése. Így vált teljessé az egész, a funkciók harmonikusan ötvözve az extravagáns megjelenéssel.

A motiváló szépség 4000 eurótól megrendelhető – ha valaki épp most szeretett bele ebbe a látványos és különleges bringába. Azt meg már csak óvatosan említjük meg, hogy most már nem csupán commuter kerékpárokban gondolkodnak a cégnél, ugyanis kapható náluk egy igen menő gravel vonal is! ?

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet