Biztosan mindenkinek megvannak a saját kedvencei, akiket bekövetett már Instagramon. Ezen a felületen manapság már szinte az összes sztárbringás fenn van. Követhetjük a legnagyobb Tour-menőket, de az egyes szakágak kiemelkedő bringásait egyaránt. Pontosan ezért ezt mindenkinek a saját ízlésére bízzuk, így nem a sztárokat fogjuk nektek ajánlani. A mostani válogatásunkban igyekeztünk olyan hazai, különlegesebb kerékpáros tematikájú oldalakat bemutatni, amelyek szerintünk további figyelmet érdemelnek.

Hirdetés

Mátrai bringás

„Kiszállunk a rohanó világból és megtaláljuk a nyugalmat a valós értékeket a Mátrában!” Ezt írja a bioban az oldal, és valóban, igazi bringás flow élményben lehet részünk, ha végigpörgetjük a bejegyzéseiket.

ott.vagyunk.mar

Sebők Máté instaoldalát már több helyen is bemutatták, de mivel egyedülállóan hasznosnak gondoljuk, így a mi válogatásunkba is helyet követelt magának. Máté célja az volt az oldal létrehozásakor, hogy bebizonyítsa, Budapesten belül bringával sokszor igenis gyorsabban elérhetünk célpontunkhoz. Térképrészletei komoly segítséget nyújthatnak útvonaltervezéseink során, így természetes, hogy megosztjuk veletek is. A térképen szerepel a távolság és a menetidő percben.

fotó: @ott.vagyunk.mar

csemuvek

Csesznák Zoltán oldala a csemuvek egy igazi különlegesség. Zoltán selejtezésre váró kerékpáralkatrészekből készít újrahasznosított tárgyakat. Emellett klasszikus bringás tartalmak is megtalálhatóak az oldalán. A tárgyak, melyek a kezei közül kikerülnek igazán egyediek és figyelemreméltóak.

Vintagebringa

Egy hazai kis bringaépítő manufaktúra a Vintagebringa oldala a következő, melyet szeretnénk nektek megmutatni. Az elsősorban női célcsoportnak szóló oldaluk szerintünk sok kerékpáros hölgy szívét megdobbantja. Ha valaki kicsit is kedveli ezt a stílust, akkor szebbnél-szebb képeket találhat náluk inspirációnak. Csajos, menő, pasztellszínű és ihletadó! ?

Biciklis bandita

Banditát a covidnak köszönhetjük – ha szabad ilyet mondani – hiszen ő a járvány alatt került közelebb a bringás életstílushoz, és ezt meg is osztja velünk a fotóin keresztül. Bringás szemmel mutatja be azokat a helyeket, ahol jár, mi pedig együtt gurulhatunk vele a képek segítségével.

Ha neked is vannak kedvenceid az Instán kerékpáros témában, akkor szívesen várjuk ajánlásaitokat! A biztonság kedvéért pedig kövessétek be a Flowcycle-t is Instagramon. ?

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet