Egy fa alatt várta ki a jégeső végét Tony Martin, limitet kapott

Pusztító jégeső verte el a Critérium du Dauphiné mezőnyét. A Tour de France felvezető egyhetesének tartott viadalon a Col de Porte emelkedőjén csapott le a versenyzőkre a vihar, legtöbbjük igen csúnya sérüléseket szedett össze.

A szakaszgyőztes Primož Roglič megúszta a jégverést, de ez nem mondható el a segítőkről és a sprinterekről. A 20-30 perces hátrányban érkező versenyzők brutális fotókat osztottak meg közösségi oldalaikon.

Hirdetés

A szakaszgyőztes csapattársa, Tony Martin egy idő után beült a nézők közé egy fa alá és ott várta meg míg elvonul a vihar. A német így bőven limitidőn kívül, 33 perces hátrányban ért célba, de a szervezők a rendkívüli időjárásra való tekintettel mindenkit továbbengedtek. Ennek mondjuk valószínű nem örülnek azok, akik végigrugdosták magukat a jégesőben…

Címlapfotó: Tim Declercq háta a szakasz után (Instagram)

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet