Az Arkansas állambeli Bentonville nem kisebb célt tűzött maga elé, mint hogy megszerezze a világ mountainbike fővárosa címet. Ehhez a vonzó természeti adottságú térség olyan extrákat is bevet, mint az ajándék kerékpár és akár 10.000 dollár támogatás az újonnan letelepedőknek.

Hirdetés

Ez az új kampány része egy nagyszabású programnak, melynek keretein belül egymillió dollárral támogatják a régió új szakemberekkel való betelepítését az elkövetkező hat hónapban.

Amennyiben hajlandó vagy azonnal felszámolni mostani életedet és kiköltözni, jelentkezned kell a programba. A regisztráció feltételei között szerepel a betöltött 24. életév, 6 hónapon belül vállalnod kell a költözést, munkaszerződéssel, vagy vállalkozói státusszal kell rendelkezned olyan iparágban, melyre igény van a környéken, ezen kívül pedig természetesen az USA-ba érvényes munkavállalási és letelepedési vízumra is szükséged lesz.

Bentonville környéke egyébként a hegyikerékpárosok paradicsoma, hiszen kiemelkedő adottságokkal rendelkezik ehhez a sporthoz. Többszáz kilométer hosszú túraút és rengeteg ösvény várja a kalandvágyó bringásokat a térségben.

Az ajándék kerékpár ugyan egy kicsit félrevezető lehet, hiszen valójában nem biciklit kapnak a szerencsés kiválasztottak, hanem egy 600 dolláros utalványt, amit a helyi kerékpárkereskedőnél vásárolhatnak majd le.

Az akció hihetetlen sikerrel indult, hiszen eddig már több, mint 10.000 ember jelentkezett a programra Amerikából és külföldről egyaránt. A nyertes pályázóknak költözés után be kell mutatniuk a vásárolt vagy bérelt ingatlanukról egy hiteles igazolást és ezután kapják majd meg azt a 10.000 dolláros juttatást, melyből a számlák alapján hozzájárulnak a lakhatási költségeikhez egy évig.

Ha úgy érzed a cikk elolvasása után, hogy azonnal költöznöd kell, ITT tudsz jelentkezni a programba. ?

 

Hirdetés
ForrásBicycling
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet