Hirdetés

Hazavinni a hőn áhított rózsaszín ruhadarabot minden kerékpáros álma. A dicsőség azonban csak egy dolog, ilyen szinten már komoly pénzdíjak is járnak az emberfeletti erőfeszítésekért. A 2019-es Giro d’Italia megkülönböztető trikóin keresztül bemutatjuk, mennyi pénz üti a kerékpárosok markát az Olasz Körön.

A legfrissebb pénzdíjakkal kapcsolatos információk a tavalyi, 2018-as versenyről származnak, amiktől eltérhettek a szervezők a 102. kiírásnál. Fontos azt is hozzátenni, hogy az itt felsorolt pénzdíjakat szokás szerint szétosztják a csapattagok között.

7Fehér trikó (Maglia Bianca)

Az összetettben legjobb időeredménnyel álló 26 évnél fiatalabb kerékpáros öltheti magára a fehér trikót.

Pénzdíj: minden fehér trikóban töltött nap után 500 euró jár. A végső győztesnek 10.000 euró bónusz üti a markát. Kétezer eurós lépcsőkben egészen az ötödik helyezettig osztanak még pár ezer eurót

2019-es esélyesek: Miguel Ángel López (Astana), Giulio Ciccone (Trek – Segafredo), Richard Carapaz (Movistar Team), Pavel Sivakov (Team Ineos), Iván Sosa (Team Ineos),

2018-as győztes: Miguel Ángel López (Astana)

Borítókép: giroditalia.it


Kövesd velünk a 2019-es Giro d’Itala történéseit a flowcycle.hu/giro-2019 oldalon.

A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet