Összegyűjtöttünk néhány oldalt, amivel még többet kihozhatsz a Stravádból. Hőtérképek, szegmens elemzések, infografikák töménytelen mennyiségben!

Hirdetés

Veloviewer

A Stravával összekötve egy sor érdekes információt nyerhetünk ki a tekeréseinkből. Sajnos ezt az oldalt ma már bekorlátozták 25 aktivitásra, a korlátlanért fizetni kell (nem sokat, évi 10 fontot). Ez az oldal olyan jó trükköket tartalmaz, hogy több profi csapat, így a Team Sky, Mitchelton-Scott, BMC, FDJ, Dimension Data és LottoNL-Jumbo is használja őket.

A Connect with Strava gomb lenyomása után az első, summary fülön már elég sok infót kapunk, de az első igazán érdekes rész a Segments lesz, ahol megnézhetjük, melyik szegmensekben vagyunk az első helyen, vagy közel a KOM-hoz.

A következő kedvencem a Routes fül, ahol hőtérképszerűen kirajzolódnak a kedvenc útvonalaid. Erre egyébként van egy remek alternatíva, a http://www.jonathanokeeffe.com/strava/map.php oldal, ahol az összes bringázásodat kirajzoltathatod ingyen. Itt egy példa alább.

A további füleken is érdekes grafikákat kaphatunk, az Infographic fülön például évösszesítő kártyát készíthetünk magunknak.

Everesting

Ez már az elvetemültebbeknek szól, segítségével megnézheted és kielemezheted azokat a bringázásaidat, ahol 8848 méternyi szintet teljesítettél. Írtunk már olyan magyarról, aki ezt megcsinálta.

8849 méternyi hegymászás bringával egy nap alatt

Relive

Biztosan sokan ismeritek a Relive-et is, amivel 3D-s, képes, videós zenés animációt készíthetünk edzéseinkről.

Power-meter.cc

Ezen az oldalon a teljesítményünkről kaphatunk részletesebb statisztikát. Én sosem használtam wattmérőt, így nem tudtam kipróbálni, de biztos jó cucc.

Loopie

A hely, ahol a teljesítményedből művészetet varázsolnak. Ha csatlakoztatod a Stravádat, pillanatok alatt olyan epic képet csinálhatsz egy egyszerű Börzsönyben tett karikából, mintha legalább a Stelvio környékén bringáztál volna. Nézd csak!

A címkékkel, színezgetésekkel el lehet szórakozgatni egy darabig, és akár több edzést is rárakhatunk egy képre. Sajnos lementeni csak pénzért lehet, a fenti bohóckodásomért például 60 fontot (21 ezer magyar forint) kérnek, de végeredményben egy nyomtatott, falra kitehető, kézbe fogható cuccot kapunk.

Padvark.nl

A padvark.nl semmi mást nem csinál, csak az általad megadott szempontoknak megfelelően grafikont készít a teljesítményedről. Egyszerű, de hasznos kiegészítő azoknak, akik szeretnék áttekinteni fejlődésüket, motivációjukat.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet