Közel három hét küzdelmei után kinullázták egymást az összetett élén, gyakorlatilag az időfutam dönt a rózsaszín trikó sorsáról.

Hirdetés

A Giro 20. szakaszán megismétlődött a stelviós nap forgatókönyve. Nibali Fuglsan Pozzovivo és Kelderman lényegében egyszerre szakadtak le Hindleyről és Geoghegan Hartól, a többiek innentől kezdve bottal üthették a nyomukat. Persze, Dennis ismét sokáig segített Geoghegan Hartnak, de a vége így is elég hasonlóan alakult. Hindley többször is megpróbálta lerázni Geoghegan Hartot, de a brit kitartott, és a célban ezúttal gyorsabbnak bizonyult a sunwebes versenyzőnél.

Ezzel az összetett elején a verseny több mint száz éves történetében az utolsó szakasz előtt azonos idő alakult ki, Geoghegan Hart és Hindley között pusztán az időfutam fog dönteni. Valter Attila eddigi talán legdurvább szakaszteljesítményét nyújtotta, a rózsaszín trikós csoportja mögött érkezett a kilencedik helyen 1 perc 48 másodperces hátrányban.

A 2020-as Giro d’Italia 20. szakaszának végeredménye és az összetett állása:


Címlapfotó: RCS Sport

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet