Egyre hűvösebb van, kell a motiváció

fotó: Pusztai László / Strava

Ahogy egyre hűvösebb az időjárás, úgy szaporodnak a görgős edzések is. Azonban nem mindenki választja a szobát edzésnek. Van, aki extra célpontot keres motivációnak, van aki az izzasztó emelkedőkön melegszik. Nézzük, ki merre tekert a múlt héten! ?

Szlovén eső

Hirdetés

Krisztina az esős időben sajnálta a saját biciklijét, de így sem úszta meg szárazon a 114 kilométeres szlovén tekerést. Kapott ugyanis kölcsön egy montit, amit utcai cipőben hajtva, de végignyomta a távot a csapattal. Kranjska Gora nagyon klassz hely bringázni, bár esőben kevésbé élvezetes. ?

Erzsi

Chris szereti fentről szemlélni a fővárost, így a János-hegyet vette célba. A 45 kilométeres városnéző kiruccanás fénypontja természetesen az ikonikus Erzsébet-kilátó volt. Ehhez pedig meg kellett némi mászás is.

Versenynézőben

Tamás is szembesült az egyre hűvösebb idővel, így keresett egy izgalmas célpontot az edzéshez. Töltéstaváról indulva ellátogatott a Pannonhalmán megrendezett kerékpárversenyre, így össze is jött az edzésre szánt 100 kilométeres táv és még az élmény is meg volt.

fotó: Tamás Horváth / Strava

Sella Ronda kör

Nos, László nem retten meg a közelgő téltől, sőt, inkább elébe ment! ? Egészen a hóhatárig ment, hogy havas élményekben legyen része. Ő 67 kilométeren kicsit több, mint 2000 métert mászott, de a hóesés és a táj szépsége bőven kárpótolta az emelkedőkért. Egy biztos, így maradandó bringásélményekkel gazdagodott a hűvös útvonalon.

Osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Borítófotó: Pusztai László

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet