A hideg, havas, téli napokon sokak számára háttérbe szorul a bringázás. A mai Strava híradóban mutatunk néhány példát arra, hogy kis kreativitással és egy adag elszántsággal a kerékpározás a téli napokat is fel tudja dobni.

Hirdetés

Feleségmentő akció

Fotó: Ványi Dániel Attila / Strava

A múltheti lánykérés után ismét egy kedvesség. Attila felesége talán a vonathoz sietett, vagy csupán egy kényelmesebb hazautat szeretett volna? Nem tudjuk, de az biztos, hogy ilyen rövid effort még nem volt a Strava híradóban. Nem is ez a lényeg, hanem a bizonyíték, hogy egy kis átalakítással és kompromisszumkészséggel mennyire sokoldalú eszköz tud lenni a bringa.

Az első nagyobb

Fotó: Móri István / Strava

Mikor is juthatna eszébe az embernek, hogy maratoni bringatúrát tegyen, mint január kellős közepén? István nem aprózta el a dolgokat, 257 kilométeres karikát tett, közben érintette a Ceglédet, Kecskemétet, a Kiskunsági Nemzeti Parkot, majd észak felé már javarészt a Dunához közel vezetett az útja. Hát igen, aki nem akarja, az ilyenkor sem teszi el a bringát.

Rammstein és a vaddisznók

Renato egy kisebb kört tett Veszprém környékén, ami önmagában nem is volna túl érdekes, de menet közben szürreális pillanatokat élt át:  „Amikor úgy döntesz, hogy átszúrod egy falka kutya között nyélen, majd amikor közéjük érsz, ráeszmélsz, hogy ezek nem kutyák, hanem vaddisznók… közben üvölt a füledben a Rammstein – Du Riechst So Gut, a mocorgó malacokból csak részletek látszanak a lámpa fénye mellett, látszólag nyugodtak, nem vettek észre, elegánsan ráhúzol a hátsóra, kicsit megcsúszik, vetsz egy pillantást a csíkos hátakra, távozol. Szürreális jelenet volt.” – Áll Renato beszámolójában. Csak óvatosan a malacokkal!

Hóátfúvás és tükörjég

Fotó: Horváth Sándor / Strava

Arrafelé egyébként nem csak a vaddisznók okoztak problémát, amit Sándor fenti fotója is jól példáz. A hóátfúvás és a tükörjég valószínűleg nem a legjobb partnerek egy kis téli intervallozásra.

Véradás után pihenés javasolt

Fotó: Biki Norbert / Strava

A veszprémiek erősen felülreprezentáltak ebben a Strava híradóban, hiszen Norbert is arrafelé járt, ráadásul véradás után. Pár óra laza tekerés biztosan nem árt, ami az átlag alapján végül is megvalósult. Hát igen, mi bringások így pihenünk.

Címlapfotó: Seres Gábor / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet