…De amikor igen, akkor nagyon élvezetes! Az eheti Strava híradóban mutatunk néhány példát arra, amikor nem feltétlenül a bringa a leggyorsabb választás, a dolog értéke ettől még egyáltalán nem vész el.

Volt olyan is, hogy egy kicsit nem esett

Fotó: Bánfalvi György / Strava

Bánfalvi Gyuri általában mindent megtesz azért, hogy ne maradjunk izgalmak nélkül, és ez gyanítjuk ebben az őszi-téli időszakban sem lesz másként. Cseszneki 104-es köre tőle nem egy különösen durva eresztés, de a képei és a szintrajz jó ízelítőt adnak a Bakony szépségeiből.

Hirdetés

Lett volna gyorsabb módja is

Fotó: Ványi Dániel Attila / Strava

Átjöttem anyukámhoz parkettázni” – írja Attila, és valóban, lehet, hogy mi sem fekvőbringával indultunk volna a budai hegyekbe, de kellő elszántsággal és ügyességgel ez sem ügy. Reméljük szép lett a parketta 🙂

A kicsiknek is kell néha egy kis utazás

Fotó: Papp László / Strava

Mostanában gyakran írunk az aprónépről, illetve arról, hogyan kell bringázni velük. A terrierek bringáztatásában nem vagyunk illetékesek, de a fotók alapján a kutya nem csak eltűrte, de kifejezetten élvezte is az utazást.

Kukáskerékpár

Fotó: Hugauf Marcell / Strava

Manapság egyre többen kísérleteznek alternatív szemétszállítási módszerekkel. Egyes településeken például újra divatba jött a lovaskocsis szemétszállítás, szóval, miért ne lehetne bringával is szemetet gyűjteni? Ez nyilván már egy elborult ötlet lenne, hiszen a teherbringákon sincs túl sok hely hozzá, de ha összeverődik a csapat egy erdei takarításra, némiképp megvalósulhat a célkitűzés. Respect innen is Marci!

Evening Fly

Veled is előfordult már, hogy 711 km/h-s átlagot mentél, de nem jött szembe egy szegmens sem? Lex .-szel igen és innen is küldjük mély együttérzésünket 🙂

Címlapfotó: Hattyár Dániel / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet