A 2020-as Liège–Bastogne–Liège versenyen debütált Julian Alaphilippe új bringája, egy Specizalized Tarmac SL7, melyet az elkövetkező egy évben fog használni.

Hirdetés

A bringa – ahogy az ilyenkor szokás – egyedi, szivárványszínben pompázik, bár a tematika valamelyest eltér a korábbi években megszokott, fehér alapú vázakhoz képest. Ugyan a Liège–Bastogne–Liège versenyen a debütálás nem sikerült fényesen, de Alaphilippe nagyon hálás volt a Specializednak a személyre szabott designelemekért.

A fekete felsőcsőre felkerült például egy impozáns arany matrica „2020 world champion” felirattal és a Deceuninck-QuickStep wolfpack logójával.

A jól bevált technikán nem sokat változtattak a tervezők. Az egyetlen említésre méltó módosítás a féktárcsa volt, ezt a legújabb Dura-Ace SM-RT900 tárcsára cserélték. Mivel a nőknél Anna van der Breggen is Specializeddal nyert, így neki is egy nagyon hasonló kerékpár lesz a társa a következő hónapokban. A Specialized 200 limitált példányt a halandóknak is legyárt a vázból.

A kerékpár főbb technikai paraméterei:

Váz: Specialized Tarmac SL7

Fék: Shimano Dura-Ace R9170

Váltás: Shimano Dura-Ace Di2 R9150

Lánckeréksor: Shimano Dura-Ace, 11-30T

Lánc: Shimano Dura-Ace

Kerékszett: Roval Alpinist CLXs

Kerekek: Specialized Turbo RapidAir

Pedál: Shimano Dura-Ace PD-R9100

Nyereg: Specialized S-Works Romin Evo

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet