A tavaszi forma télen készül

fotó: Simó Attila / Strava

Van, aki benn tapossa a pedálokat, és olyan is van, aki alig várja, hogy egy hosszú hét után tekerjen egy jóleső százast odakinn.

Zwift hillclimb

Hirdetés

Dorci nem bízza a véletlenre a tavaszi versenyformát, elszántan tapossa a pedálokat a zwiftben. Egyre jobb és jobb eredmények, lelkesedés – nem is kell több a remek versenyformához.

fotó: Dorci Romanek / Strava

fotó: Dorci Romanek / Strava

Rókafogta csuka

Balázs szorgalmasan gyűjtötte egész évben a kilométereket, így átlépte a 600. nyeregben töltött óráját is. Így lazázásként betlehem néző túrára indult a fővárosban. A 31 kilométeres körön meg is nézett jópárat, így már a közelgő ünnepre hangolódva taposhatja tovább a pedálokat.

Medves

Attila a csodás Medves környéken bringázott. Ez a vidék természeti látványosságokban nem fukarkodik, így Attila is sok szép fotót készített a 22 kilométeres körön. Mivel ez a terep emelkedőkben is bővelkedik, így a 610 méter szintkülönbség is összejött a túra alatt.

Decemberi százas

Anikó nem aprózta el a hétvégi bringázásra szánt energiáit, rögtön egy százast tekert. A fővárosiaknak a Dunakanyar mindig vonzó célpont a hosszú tekerésekhez, Anikó is ezt az útvonalat választotta és alaposan kiélvezte a friss levegőt és a szórványos napsütést. Ki mondta, hogy télen nem lehet hosszúkat menni?! ?

Ne szegje kedvetek a decemberi hideg, tekerjetek akár kinn, akár benn. Osszátok meg velünk élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Borítófotó: Enikő Sábián

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet