A tetoválások eléggé megosztják az embereket, van, aki megszállottan gyűjti őket az első után módszeresen, és valakit taszítanak ezek a testfestmények. Az viszont elvitathatatlan tény, hogy a tetoválás az önkifejezés egyik eszköze. 

A profi sportolók, így a bringások között viszont kevésbé elterjedt a mezek takarásán kívüli testfelületek tetoválása. Ennek leginkább az az oka, hogy a szponzorok nem igazán örülnek egy-egy emlékezetesebb mintának a saját logójuk mellett. Természetesen vannak azért tetovált profi sportolók is szép számmal.

Hirdetés

A kerékpárversenyek alkalmával, vagy akár edzés közben azért ki-kivillannak ezek a képek, motívumok. A szemfüles fotósok pedig ilyenkor lesben állnak, hogy a nagyközönségnek is megmutassák ezeket a bensőséges titkokat. Sőt, van olyan fotós is, aki kifejezetten ennek a témának szentelt egy külön fotósorozatot – ő pedig Wouter Roosenboom.

Mutatunk néhány olyan profi kerékpárost, akiket már sikerült lencsevégre kapni a tetoválásukkal. Ha bringásként kiváncsiak vagyunk kedvencünk ilyen titkaira, vagy épp csak inspirációt vadászunk a saját tetoválásunkhoz, akkor mindenképpen érdemes végiglapozni tetoválásos képgalériánkat! ?

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet