Titkos szerszámosláda a bringádba rejtve

Fotó: https://granite-design.com/

Bringásként örök probléma, hogy mennyi és milyen felszerelés legyen nálunk a tekerés közben adódó műszaki gondok orvoslására. A másik fejtörést okozó dilemma, hova tegyük ezeket a szerszámokat, kiegészítőket. Persze nyilván sokan használnak nyeregtáskát, hátizsákot is a túrák során. Azonban nem mindegy mi kerül bele és milyen súlyt kell magunkkal vinnünk mondjuk a hátunkon.

A népszerű Stash RCX Multi-Tool remek megoldást nyújthat a problémára. A Stash rendszer nem véletlenül nyerte el 2021-ben a Design&Innovation Award díjat. Ezek a kifejezetten a villanyakba és kormányokba építhető szerelő szettek ugyanis nagyon praktikusak, emellett esztétikusak is. Mindig kéznél vannak, ha szükség lenne rájuk menet közben.

Hirdetés

A leggyakrabban használatos villákkal kompatibilis méretűek, de vásárlás előtt érdemes ellenőrizni a paramétereket. A kormány végeibe illeszthető készleteik is vannak, ezek is könnyedén felszerelhetőek a bringára. Mivel többféle szettjük van, melyeket külön-külön árulnak, így kedvünkre alakíthatjuk a számunkra legideálisabb társításokat. Megtalálható a készletek között a defektjavító szett (csak tubless gumikhoz), imbusz- és küllőhöz való kulcskészlet és még a láncjavító készlet is.

Fekete és narancssárga színekben kapható, stabil darabok – mágneses rögzítéssel, hogy biztosan el ne hagyjuk őket menet közben. Amellett, hogy praktikus, jól is néz ki és elég menő lehet, ha megállunk segíteni egy bajbajutott sporttársnak az erdőben! ?

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet