Tópartok és hedonizmus

fotó: Juhász Béla / Strava

Sokan választjátok hazai tavainkat célpontként és így a nyár végén ez jól is van így. Aki nem elégszik meg ennyivel, az a gasztronómiai élvezetekbe veti bele magát egy jó tekerés közben.

Érdről a Velencei-tóhoz

Hirdetés

Balázs Érdről indulva a Velencei-tó felé vette az irányt, amit természetesen meg is került, majd a tó másik feléről ismét Érdig tekert. Természetesen Biatorbágy és Törökbálint sem maradt ki az így 107 kilométeresre hízott távból.

Kelni a nappal

Attila nap mint nap munkába teker Jászboldogháza és Jászberény között. A 20 kilométeres távot már rutinból nyomja, és ugyan már egy hűvösebbek a reggelek, de időről-időre egy ilyen csodás napfelkeltével azért megajándékozza a sors a korai kelésért cserébe.

fotó: Kutas Attila / Strava

Hedonista ride

Ahogyan a mondás is tartja, élni tudni kell! ? Péter pedig szót fogadott a bölcseknek és a fővárosból induló 76 kilométeres körön belezsúfolt annyi gasztronómiai élvezetet az útba, amennyit csak bírt! Gyros, sör, kávé és macaron – nem hiába fogytak könnyedén azok a kilométerek! ?A Budafoki bornapok pedig méltó lezárása volt ennek a hedonista körnek.

fotó: Csizmadia Péter / Strava

Balatonakarattya – Gyömrő

Béla a csodás Balatonpartról egészen Gyömrőig tekert el. Természetesen a Velencei-tó mellett is elgurult a 156 kilométeres távon és nem maradt ki Székesfehérvár és Budaörs sem. A főváros érintésével meg sem állt Gyömrőig. Szép kör lett a vége számos PR-ral, ami biztosan bekerül az emlékezetes nyári emlékek közé.

Osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeitekett a Flowcycle Strava csoportjában!

 

Borítófotó: Nagy János

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet