Elszúrta a mezőny az üldözést, ukrán szakaszgyőzelem a Magyar körverseny negyedik napján. Dina Dániel (Pannon Cycling Team) egész napos szökést vállalt.

Augusztus 17. (péntek): 3. szakasz, Cegléd–Hajdúszoboszló (206 km)

A 2018-as Tour de Hongrie leghosszabb szakaszán 50 kilométerig kellett várni a nap szökésére. Dina Dániel (Pannon Cycling Team), Bratascsuk (Team Novák) Mahdar (Dukla Banska Bystrica) léptek el a mezőnytől, akik 9 perc fölé is tudták növelni az előnyüket a nap során.

Hirdetés

4,4 kilométerrel a cél előtt még mindig majdnem egy perc volt az előnyük, hátul csak ekkor állt előre a CCC. A szökevények között két kilométerrel később megbomlott az összhang, Andrii Bratascsuk egyedül ment tovább. Hihetetlen, de Team Novák versenyzője alig 100 méter előnnyel hazaért, a többieket utolérte a mezőny. Karl Ádám (magyar válogatott) lett a legjobb magyar, nyolcadik helyen érkezett a sprinten. Az összetettben nincs jelentős változás, Belletti második helyével szerzett néhány másodperc jóváírást és visszavette a vezetést a zöld trikóban is.

A 2018-as Tour de Hongrie 3. szakaszának végeredménye és az összetett állása:

Fotó: tdh.hu

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet