Dina Márton, az EOLO-KOMETA Cycling Team színeiben vett részt a Tour of Antalya 4 napos körversenyen.

Hirdetés

Tour of Antalya – 1. szakasz: szeles nap
Az első, Side-Antalya közti 144,5 km-es etap kapcsán Marci elmondta, hogy nagyon szeles nap volt, különösen sok oldalszéllel, és végig óriási volt a pozícióharc. „Próbáltunk végig elől lenni, hogy a végén felvezethessük Giovanni Lonardinek a sprintet, ez sokszor sikerült is, de a végén meglehetősen szétszakadtunk. Annak ellenére, hogy a felvezetés nem sikerült annyira jól, Lonardi 4. lett. Holnap igyekszünk jobban tartani a pozíciót, és reméljük, hogy előrébb végez”.
Marci végül a 73. helyen végzett.

Tour of Antalya – 2. szakasz: sok szint, pár támadás
Az második etap Kemer és Antalya között, 183,3 km-en zajlott. „Nem volt egyszerű nap, mert elég sok szint volt és jó pár támadás is. Ennek ellenére sikerült végig elöl helyezkednünk, és jól kontrolláltuk a támadásokat is, csapattársam, Martin David a 11. lett. Egész nap jól dolgoztunk, és annak külön örülök, hogy én is tudtam segíteni a végén, mert az még nem sokszor fordult elő velem, hogy 60-nal boxoljak a mezőny elején

Tour of Antalya – 3. szakasz: 20 fok, napsütés, de Dina Márton kicsit csalódott, bár csapata ma is jó munkát végzett

A mai etap Aspendos és Termessos között, 110,6 km megtétele után hegyi befutóval ért véget. „Rivi Samuele és Bais Davide nagyon jól mentek ma, és összességében végig elöl helyezkedtünk, jó munkát végzett a csapat. Én kicsit csalódott vagyok, mert úgy érzem, hogy még fel kell vennem a ritmust a versenyek terén, hiszen hosszú idő után 3 hete volt az első versenyem, és ott végig elmenésben voltam, ami szuper, ahhoz képest pedig ez a verseny most egy kicsit más. Holnap mindent megteszek, megteszünk azért, hogy szépen zárjuk az Antalyai körversenyt

Tour of Antalya – 4. szakasz

Ez az antalyai körverseny szerintem jól sikerült: csapatként versenyeztünk, nem szereztük meg a győzelmet, de mindenki jó kondíciót mutatott. Tehát, ahogy Fran Contador mindig mondja, „megyünk előre” – nyilatkozta Biagio Conte, az EOLO-KOMETA sport igazgatója.
Dina Márton végig segítette a csapatot, azt mondta, hogy az utolsó etapon különösen nagy szerepet tudott betölteni a felvezetésben, és végig elől tudták tartani a két sprinterüket.
Marci az összesítésben a 73. lett és legközelebb várhatóan a Strade Bianche-n fog versenyezni.

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet