A sokak által kedvelt Flyby funkciót nem szűntették meg, csak alapértelmezetten kikapcsolták.

Hirdetés

Az egyik legnépszerűbb edzésrögzítő app, a Strava kedvelt funkciója a Flyby. Segítségével megnézhetjük, hogy egy-egy bringázásunk során mely Strava-felhasználókkal kereszteződött az utunk. Egy ideális világban ez a funkció remek lehetőség arra, hogy egy-egy random összeverődés után könnyebben megtaláljuk, kikkel nyomtuk együtt, vagy másoktól útvonalinspirációkat gyűjthetünk. Az elmúlt hetekben ez utóbbi lehetőség volt az, amivel kapcsolatban több felhasználó is aggodalmát fejezte ki. Több közösségi platformon is jelezték, hogy nem biztos, hogy jó dolog, ha helyi edzőköreinket mások is láthatják – főleg futók esetében.

Ez abból a szempontból furcsa, hogy a Flyby már 2015 óta elérhető, és csak most kapta fel a közösségi média annyira, hogy a Strava lépjen. A Flyby funkció a jövőben automatikusan ki lesz kapcsolva minden felhasználónál, de a Settings > Privacy Controls részen ezen lehet változtatni – ahogy eddig is.

Hirdetés
VIARunning Magazine
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet