Visszavonhatatlanul ránk tört a tél, ami azt jelenti, hogy minden egyes bringán töltött kilométer duplán számít 😉 Te elővetted már a téli bringádat? Mutatjuk, csoportunk lassan hétszáz tagja közül kik azok, akik már igen.

Hirdetés

„amikor feladnád” – de az nem én vagyok!!

Judittól mindig kellőképpen valóságos beszámolókat olvashatunk, és ez most sem volt másként az I. Debrecencrossról közölt írásában sem.

A kifogások, amik senkit nem érdekelnek 😛
– az elmúlt 3 napban átlag 5 óra alvás, vagy kevesebb, az is szarul
– torokfájás és a rajt előtt remegés a hidegtől, pedig reggel a nem fáztam. Annyira remegtem, hogy ugrált a gyomrom és az első 2 körben majdnem hánytam, pedig már nem fáztam :/
– megvan a bringa hibája, kár, hogy versenyen derül ki.

Hiába, továbbra sem egy könnyű sport ez. Jobbulást innen is!

Csak a boltban voltam, nagy volt a sor

Fotó: Ványi Dániel Attila / Strava

Mit csinál az ember fia, ha nagy leugrik a boltba és orbitális sor áll? Valószínűleg nem örül, ha gyalog, vagy autóval érkezett, de Dani mindig jó példával szolgál arra, hogy egy cargo bringa mennyi minden helyzetből kimenti az embert. A feleségmentő expedíció után most a sorban állás unalmát cserélte le egy mini túrára és biztosak vagyunk benne, hogy ettől tízes skálán legalább néggyel jobb lett a napja. A kreatív fotók legalábbis ezt tanúsítják. (Jó, jó, tudjuk, hogy ez csak egy fedőszöveg, de attól még akár igaz is lehetne 🙂 )

Téglás segít

Fotó: Nagy Szabi / Strava

Téglást nem ismerjük, de biztosan jó arc lehet, ha ilyen közkupakgyűjtőt állít. Köszi a fotóért Szabi!

„kihagytam egy csapatos edzést,egész nap a rokonoknál fúrt a lelkiismeret”

…Így panaszkodik Arnold, aki egy órás görgőre cserélte a reggeli fagyot és a közös edzést. Nem állítjuk, hogy mi nem lettünk volna még ilyen helyzetben (csak mindig), de azért jobb tudni, hogy hol vannak a határaink. És persze az egészség a legfontosabb!

Progresszív cross

Fotó: Farkas Attila / Strava

Tovább zajlanak a téli közösségi crossozások, Attila a fotók tanúsága szerint koptatón vett egy kanyart ? Sebaj, erre való a gyep, meg a puha avar, igaz?

Caminito del Rey

Fotó: Palotai Péter / Strava

Peti sem állt le Málaga felfedezésével, sőt, ezúttal, ha lehet, még szebb tájakra tekert. A Caminito del Rey-nek ráadásul sportos vonatkozása is van: 2018-ban a Vuelta második szakaszának adott befutót az emelkedő.

Címlapfotó: Palotai Péter / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet