A közelgő versenyszezon, vagy a viszonylag tavaszias időjárás miatt Flowcycle csoportunkban is elszaporodtak a 150 kilométeres távok és a komolyabb erőpróbák.

150 kilométer reggelire, maradhat?

Gyula Bálint alaposan körbejárta a fővárost, majd kigurult Tahitótfaluig, ha már úgyis szép idő van. Leányfalunál még elidőzött egy kicsit a római őrtorony romjainál, így a reggeli köre 151 kilométer lett, ami igazán szép teljesítmény.

Fotó: Gyula Balint HU / Strava

Velencei-tó 5x

Adamnak a Velencei-tó körbetekerése nem tűnt kihívásnak, ellenben jól tűri a monotonitást, így inkább ötször kerülte meg a tavat. Átlagban 26,7 km/órás tempóval haladt, és azért begyűjtött jó pár PR-t is ezen a laza tókerülős edzésen. Összességében a táv 152.85 kilométer lett, így ő is bekerült az eheti hosszúsok társaságába.

Fotó: Adam Szirmai / Strava

Endurance ride

Balázs állóképességi edzésével biztosított helyet magának heti összefoglalónkban, ami szintén 150 kilométeres lett. Ő fokozta is egy kicsit a kihívásokat, hiszen a Bakony felé menet azért közel 1300 méteres szintkülönbség is társult a hosszabb távhoz. Tolta rendesen az edzést, ez a számos PR mellett azért a wattokból és a 69,5 km/órás maximum sebességből is látszik 😊.

Fotó: Balazs Ferenczi / Strava

101st Road

Bendegúz az egyik népszerű bringás célpontot, a Pilist vette célba Budapestről. Neki 3 Celsius fokos időjárás jutott, így ő azért küzdött kicsit a hideggel. Mivel azonban az országúti kerékpározás kültéri sport, nekivágott az edzésnek. Alulról ő is súrolta a 100 kilométeres távot, aminek a végén azért vélhetően jól esett neki a forró kávé. Az 1178 méteres szintkülönbség és a sok PR megszerzése során azért biztosan volt olyan szegmens, ahol nem fázott 😊.

Fotó: Bendegúz Kapás / Strava

 

Milyen hatással van a téli bringázás az ízületeinkre?

Budapest ikonikus magaslatai

Mátyás másképp állította magát kihívások elé. Úgy döntött, hogy végigtekeri Budapest ikonikus magaslati útjait, így a városnézés során össze is gyűlt 898 méter szintkülönbség a 66 kilométeres ride alatt. Útvonalában helyet kapott a Tündérlaki mélyút, a Gül Baba utca, a Kokárda utca, a Rákóczi utca és a Táltos utca. Ezek után senki nem mondhatja, hogy Budapesten nem lehet szinteket gyűjteni! 😊

Címlapfotó: Mátyás Edőcs


Akár a versenyekre való felkészülés, akár szórakozás vagy éppen munkába járás miatt tekertek, osszátok meg velünk edzéseiteket a Flowcycle Strava csoportjában. Továbbra is örömmel válogatunk belőlük másokat motiváló, szórakoztató vagy éppen hasznos összeállításokat.

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet