A Strava híradó rovatunkat 2017-ben indítottuk útjára, azóta időről időre beszámolunk a számunkra legérdekesebbnek tartott bringázásaitokról. Tesszük ezt azért, hogy motiváljunk benneteket, illetve az igazán érdekes bringázások, helyszínek, rekordok megkapják a nekik járó figyelmet. Ezeket saját, hitelesített Strava csoportunkból gyűjtjük, ahol tök durva, de már több, mint 650-en vagytok! Ezt megköszönve összegyűjtöttük az elmúlt szűk két év legjeit a rovatból.

Hirdetés

A legjobb fotó

Fotó: Nochta Zsolt / Strava

Zsolttól több fotó is versenyben volt a győzelemért, végül egy 2018 tavaszi, Balatonon készített fotó nyerte el legjobban a tetszésünket. Jól néz ki a Focus bringa, ritkán látott arcát mutatja a befagyott Balaton és végül a sirályok olyan dinamizmust visznek a képbe, hogy úgy érezzük, igazán megérte megállni a fotó ellövéséért.

A legdurvább ride

Itt nem volt könnyű dolgunk, a BRM-ezők és Bánfalvi Gyuri simán belekarcolnak a 400-500 kilométerekbe is. Végül Lex . nyert nálunk, aki elképesztő menetet tolt le azért, hogy szavazhasson a 2018-os országgyűlési választásokon.

574 kilométert tekert, hogy szavazhasson

A legviccesebb ride

Humorból nem volt hiány, jókat nevettünk Renato vaddisznós sztoriján, a BDFGV-sek alapozásán és Baranyi Dani mindig rosszkor telefonáló ismerősén. Tőle azonban volt egy jobb és egyben pofonegyszerűbb is: amikor Riviérát varázsolt a Gödöllői-dombságból.

Gödöllői Riviéra te csodás!

Bringa és a szeretet

Nem láttuk jönni ezt a kategóriát, mégis többször is akadt olyan bringázás, ami megmutatta ezt az oldalatokat. Sokszor felemlegettük a szerkesztőségben a feleségmentő ride-ot, végül viszont Töli Gergő nyert kiütéssel, aki Straván keresztül kérte meg barátnője kezét.

Lánykérés Strava appon keresztül?

Sohafelnemadós ride-ok

A bringázás alapvetően az élvezetekről szól, de ki mondta, hogy egy kis önsanyargatás ne lenne valahol felszabadító? Már amikor vége van 🙂 Emlékezetes marad Viki beszámolója egy sokórás eltévedésről, Judit sem köntörfalaz, amikor elmeséli milyen az, amikor minden összejön, abszolút kedvencünk viszont Zorán beszámolója egy nehezen végigrakott Flóriánteres bringázásról. Ugye te is tudod, hogy mi az a kombó, ami után nem érdemes kemény edzésben gondolkodnod?

A rablórömi az ipa és a szilva nem jó kombináció

Ma is tanultunk valamit

Gyakran szolgáltatok olyan érdekességekkel, amelyek számunkra is merőben újak voltak. Talán ezek közül az egyik kedvencünk az Őrségi tökös-mákos rétes volt, amit Tamás segítsége nélkül sohasem ismerhettünk volna meg 🙂

Szlovák KOMpót és árvalányhaj


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

4 hozzászólás

  1. Hello, Lex-nek volt durvább tekerése amit ráadásul betegen tett meg. 801km. 09.19-én. Glasgow.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet