A hagyományoknak megfelelően a Tihany kupával vette kezdetét a 2018-as országúti amatőr bajnokság. Az előzetes eredménylistát közöljük.

A hobbi kerékpárosok számár mindig ideális szezonkezdési helyszín a Tihanyi-félsziget. A dombos terepen a legrövidebb megmérettetés 16, míg az elit férfiak számára 110 km a penzum.

Hirdetés

Az elit férfiak és egyben a Félsziget kupa abszolút leggyorsabbja nagy fölénnyel Sasvári Dániel (Epronex – Bike Hungary) lett, aki Gérnyi Balázst (Superior MTB Team) és Mészáros Ábelt (KONTENT-DKSI) utasította maga mögé. Az elit nők versenyét az újonnan alakúlt DeGaVi Tipográfia Ladies csapat versenyzője, Szabó Zsófia nyerte Bajorfi Tímea (Győri Atlétikai Club) és a tapasztalt Arany Gitta (KONTENT-DKSI) előtt.

A teljes eredménylistát ide kattintva tudjátok megnézni.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

6 hozzászólás

    • Szándékosan használjuk mindkettőt, mert sokan Tihany kupaként ismerik a versenyt. Persze igyekszünk inkább a Félsziget kupa megnevezéssel élni.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet