2021 legjei – válogatás Strava híradóinkból

Immár hagyomány, hogy visszatekintve kiválasztjuk az előző év legjeit a Strava híradók tekerései közül. Itt nem feltétlenül a leghosszabb, legtöbb erőfeszítéssel járó edzések szerepelnek, de kategóriájukban ők a legjobbak. ?

Hirdetés

A legelvetemültebb

Kezdjük az egyik legelvetemültebb tagunkkal, Somával. Ő ugyanis megmutatta, hogy gipszben is lehet akár 70 kilométert is tekerni. Természetesen az ő példáját egyáltalán nem ajánljuk követésre, de egy kategóriagyőzelmet bezsebelhet érte. ? Somát a gipsz sem állíthatja meg, ha ő tekerni akar.

fotó: Soma Urbán / Strava

A legpechecesebb

Ebben a kategóriában idei nyertesünk András lett. Ő egy szuper edzést tervezett magának Veszprém környékén, de sajnos másképp alakult az aznapi programja. Egy kormánytörés után hazagurulni szerintünk kiérdemelte a legpechesebb címet.

fotó: András Hornung / Strava

A legállatibb

Balázs 160 kilométert tekert egy családi ebédért, de nem emiatt került be válogatásunkba. Ő azon szerencsések közé tartozott, akik nem is egy állattal találkoztak edzés közben. A ködös úton ugyanis egy komplett őzcsordával futott össze. Állati élmény lehet tekerés közben ennyi őzbe botlani.  

fotó: Balázs Ferenczi / Strava

A legcukibb

Állatok már voltak, ideje kijátszani a kisgyerekes kártyát is – következő kategóriánkban emeljük a cukiságfaktort! ? Ádám azon szerencsés apukák közé tartozik, aki kisfiával tud bringázni, amire természetesen örömmel szán időt. Ezzel a közös apa-fia terepezős kis tekeréssel pedig el is nyerte a legcukibb kategóriánk első helyét.

fotó: Papp Ádám / Strava

Az élményvadászok

Szabolcs a barátaival hódította meg a HHH-t és élvezték a közös bringás élményt. Feltekerni a hegyre, majd gyönyörködni a siklóernyősökben és a kilátásban igazán hedonista bringásélménynek számít. Szabiék így kiérdemelték az élményvadász kitüntetést – bátran lehet utánuk csinálni.

fotó: Szabolcs Bazsó / Strava

A költő

Ferenc a költészet napjának tiszteletére írt verset a kín-hegyi kalandjairól. Ezzel pedig ki is érdemelte a költő kategória első helyét.

“Tegnap hívtál erdő, üzentél utánam:
Odakint több a fény, igazabb világ van.
Odakint kurjanthat fékezetlen kedvem,
Nem nyűgözhet semmi, ha vendéged lettem.
Kísértetet rejtő falak, zugok, zárak,
Bocsássatok már el, fáradt vagyok, fáradt.
Aki üzent értem, nem várhat sokáig,
Nem várhat a holnap halott hajnaláig. ”

fotó: Rácz Ferenc / Strava

Az elszánt mászó

Kis hazánk nem bővelkedik többezres hegycsúcsokban, azonban Istvánt ez nem zavarta abban, hogy csúcsra törjön elszántan és megtekerje az 5000 méteres szintet. Töretlen lelkesedéssel 36x mászta meg a Hajagot, így övé az elszánt mászó cím.

fotó: István Rónaszéki / Strava

Tartsatok velünk idén is minden évszakban! Osszátok meg velünk élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában – inspiráljuk egymást még több tekerésre 2022-ben is!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet