4000-es szintet is lehet itthon tekerni!

fotó: Gönczi Balázs / Strava

A hét elején lezúduló felhőszakadások nem kedveztek a bringásoknak, de azért mindenki megoldotta, hogy meglegyenek a múlt heti kilométerek is. Sőt! ?

Hirdetés

Elázós

Krisztina Monorról indult egy kellemes kis körre kellemes, nyárias időben. Aztán kénytelen volt rövidebbre fogni a távot, mert az esőkerülés nem volt elég hatékony. A 60 kilométeres táv végén sajnos így is utolérte a felhőszakadás és alaposan elázott. Bizony, sokan vizesen mentek haza a múlt héten a hirtelen lezúduló csapadék miatt.

fotó: Krisztina Rabné Bencze / Strava

Bükk legjava

Csaba Egerből indulva a bükki tekerések kihagyhatatlan pontját, Szilvásváradot célozta meg. A bringa + Szilvásvárad kombó általában garantálja az élményeket és látványgazdag túrát. Nem volt ez másképp most sem, így 109 kilométeres, szintben gazdag táv is kívánt némi fotódokumentációt. Aki erre jár, ezt a környéket mindenképpen építse be az útvonalába.

Királynős somogyi esszencia egy kis Balatonnal fűszerezve

Krisztina nem tétlenkedett, amikor Kaposvárról indult egy hosszabb tekerésre. 132 kilométer, 1000 méteres szint, számos igen jó eredmény – és persze egy jól megérdemelt királynői korona is összejött ezen a szuper körön. Egészen a Balatonpartig eltekert, így a somogyi dombok mellett egy kis vízparti élmény is fűszerezte ezt a szuper kirándulást.

BRM300-Piliskerülő ++

Balázs kimaxolta a napot és még egy 300-as Piliskerülővel sem érte be! Az önmagában is komoly kihívást jelentő BRM300 túra pilisi etapján sokan részt vettek a Flowcycle Strava clubjából is. Mi azonban Balázs körét választottuk a Strava híradónkba, ő ugyanis még ehhez is hozzátett egy kicsit. ? Ő 392 kilométerig tornázta fel az aznapi bringázást. Miután átvette a jól megérdemelt emlékérmet a táv végén, egy kis pihenő után még pár fővárosi magaslatot megmászott ráadásnak! Így a nap végét egy igen tekintélyes 4010 méteres szinttel zárta – gratulálunk neki!

Borítófotó: Gönczi Balázs

Nem mindenkinek kell rekordokat dönteni, de ha tapossátok a pedálokat, akkor osszátok meg velünk merre jártok a Flowcycle Strava csoportjában!

 

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet