A beltéri kerékpártárolás nem mindig a legegyszerűbb feladat. Nem kell emlékeztetni a falnak döntött bringák előnytelen elhelyezésére, ugye?  A FiveTube készítői azonban gondoltak erre a problémára és összegyűjtöttek néhány hasznos ötletet.

5. Inspirálhat minket a Killwood fából készített fali polca, amire egyúttal kerékpárt is rögzíthetünk. Érdekessége, hogy az alapanyagot a fenyőbogarak által megtámadott, elpusztított fák adják, helyükre pedig újabb fákat ültetnek. Küllemét a minimalista japán formatervezés ihlette.

Hirdetés

4. Megtekinthetjük a Parax alumíniumból kreált designos találmányát is, ami állványként funkcionál. Gyártásánál ugyanakkor kiemelten ügyelnek a fenntarthatóságra, valamint különböző méretekben is kapható.

3. A Parkis sajátossága pedig leginkább abban rejlik, hogy néhány ügyes mozdulattal könnyen függőleges pozícióba állíthatjuk bringánkat, így rögzítve azt az eszközhöz. Előnye, hogy ebből többet is felszerelhetünk egymás mellé a falra, így akár másoknak is juthat hely.

2. Az Artifox Pack hasonlóképp működik, azzal a különbséggel, hogy alapanyaga leginkább fát és porszórt acélt tartalmaz.

1. Míg a Clug-ban az a legérdekesebb, hogy akár a zsebünkben is elférhet, de a felhelyezése sem olyan bonyolult.

Videón a megoldások:

 

Hirdetés
VIAYouTube - FiveTube

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet