Nagytányér kónuszra váltott a karácsonyi szezon, úgyhogy segítünk kiválasztani a legjobb ajándékokat az ünnepekre.

Hirdetés

Premium

„Ha nincs fent Straván meg sem történt!” – szokták sokan mondani, így valószínűleg a te kerékpáros ismerősöd is használ valamilyen alkalmazást a bringázások rögzítésére. Ezeknek az alkalmazásoknak általában vannak fizetős kiegészítői, amik simán beillenek karácsonyi ajándéknak is. A Strava például rá is ment erre a lehetőségre, ide kattintva tudsz Premiumot ajándékozni másoknak.

Egyedi tárgyak bringás alkatrészekből

Bringás pénztárca gumibelsőből – Felvarrom.hu

Felvarromék öveket, pénztárcákat, kulcstartókat, táskákat csinálnak bringás alkatrészekből, zömmel használt belsőkből. No, ne valamiféle tákolmányokra gondoljatok, minden egyes darab igényes kézimunka eredménye. Az ökológiai lábnyomod hálás lesz érte.

Filmcycle

Részlet az Ikarus című filmből

A hideg időkre mindig jól jön pár száz órányi filmes anyag, hiszen sok bringás télen sem áll le. Ilyenkor jön a görgős időszak, ami kínzóan unalmas, ha nem társul hozzá valamilyen videoanyag. Nézz körül a Filmcycle rovatunkban és lepd meg barátodat egy igényesen csomagolt filmmel. Szintén jó ötlet lehet Tour de France szakaszokat ajándékozni, az interneten hamar lehet találni jó minőségű ajánlatokat.

Jolly Joker ötletek

Ha abszolút nincs semmi ötleted mit kellene adni, de lyukra sem akarsz futni, költs a biztonságára! Nézz egy szuper, USB-s lámpát, keress fényvisszaverő matricát a városi bringájára, szerezz bringalánchoz való olajat. Ezek mind olyan dolgok, amikből sosem elég és a hibalehetőség is kicsi a választásban.

Sokan nem szeretik ezt a megoldást, de ha tényleg nem akarsz bakot lőni, keress olyan üzletet, áruházat, ahol tudsz vásárolni ajándékutalványt. Kockázatmentes, hasznos.

[vc_cta h2=”Nem tudod, pontosan mire van szüksége? Ha biztosra mennél, bízd magad szakikra!” txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”Megnézem a Biondo-s cuccokat” btn_color=”turquoise” btn_align=”center” css_animation=”appear” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwilier-kerekpar.biondobike.hu%2Fruhazati-kiegeszitok||target:%20_blank|”]Apró dolgokkal is nagy örömet tudsz okozni a bringás haveroknak Karácsonyra, már 1.500 Ft-tól találsz ajándéknak valót a Biondo Bike Kerékpárüzletben. Színes kulacstartók, Giro-s kulacs, 950 ml-es Coca Cola-s kulacs dupla órás spinningre, Deda, Pinarello és Wilier betekerők széles szín választéka, klasszikus nyári sapkák, Wilier és Pinarello pólók, Elite bemelegítő olaj, bukó alá termo sapka, Wilier neoprén kalucsni, színes lakatok nagy választéka. Nézz körül nálunk!

[/vc_cta]

+1 egyedibb megoldás

Úgy érzitek, ez a karácsonyi ajándékvadászat nem a ti műfajotok? Beszéljetek össze otthon, vagy baráti körötökben, hogy ezúttal jótékony célra fordítjátok azt a pénzösszeget, amit egyébként karácsonyi ajándékra szántatok volna. Nem kevés alapítvány, szervezet közül válogathatunk, amik között bőven találni bringásat is. Sőt, akár a bringás csapatodat is támogathatod! Mikor, ha nem pont karácsonykor?

Kihagytunk valamit? Oszd meg velünk ötletedet kommentben!

Címlapfotó: Pedro Ribeiro Simões

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet