No nem véglegesen, csak az AKESZ nyitóeseményére, a tihanyi Félsziget kupára. Erről és a hét további történéseiről olvashatsz a 12. Strava-híradóban.

Félsziget kupa

Fotó: Hattyár Dániel / Strava

Még csoportunkból is sokan látogattatok el a Félsziget kupára, sokan versenyeztetek is a különböző távokon. Sőt, Benczés Krisztina a női master korcsoportban a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. Szép munka!

2018-as Félsziget kupa eredmények és videó

BRM Fléche Hungary

Volt egy teljesítménytúra is a héten a Fléche Hungary, ahol 24 óra alatt minimum 360 kilométert kellett teljesíteni. Ez Gyulának sikerült is, sőt, összesen majdnem 400-at hajtott. Durva!

Esti csapatás

Fotó: Nagy Antal / Strava

Antal csak egy 13 kilis győri városi kört nyomott, ráadásul egy zöld csillagközi rombolóval. A hozzáfűzött gondolatai miatt mégis helye van az összeállításban:

“Francba is a számokkal szabadság meg a jó levegő – csak ez számít :)”

Úgy-úgy!

Viszlát tél

Fotó: Haáz Csaba / Strava

Ha döcögősen is, de kezdenek megszűnni a fagyok – már a hegyekben is. Ezt mi sem bizonyítja, hogy Csaba például simán végigbringázta a Hármashatár-hegyet. Persze, montival könnyű 🙂

Tározó TT

Fotó: Vass József / Strava

Néha egészen érdekes kincseket tud rejteni az ország legeldugottabb sarka is. József az ország keleti csücskében Cigánd és Tiszakanyár környékén talált egy érdekes, szemre igen jó minőségű aszfaltcsíkot. Érdemes ránéznetek!

Címlapfotó: Tomka János / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez ide kattintva! Használd az edzéseid címében a #flowcycle hashtaget, hogy könnyebben rátaláljunk érdekes bringázásaidra!

 

6 hozzászólás

  1. Azon a tározó tényleg lesz egy időfutam, idén augusztus 19.-én 😉 Ki a legény/leány a Gáton ? néven .

  2. Gratulálok Gyula Bálintnak és a közel harmincbringásnak, aki teljesítette a Fleche Hungary kihívást! Az időjárás nem kedvezett a csapatnak, de sikerült. Sőt van aki, a TT után tengelyen haladt haza! Igen aki randonneur, az randonneur, de nagyon! 🙂

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet

19 + 3 =