Elhagyatott Trabi, húsvét, Flandria, Drezda és az elmúlt hét versenyei a 13. Strava-híradóban.

Eső, szél

Fotó: Tomka János / Strava

Vergődve, hánykolódva érkezik a tavasz, ami megmutatkozott a Flowcycle Strava csoportjában is. “Ipari szelek” “Bőrigázós” “Esőnap” és ezek variációi színesítették a címeket. Dávid azonban még ebben a bolondos időjárásban is rakott közel egy százast (mi mást is csinálhatna a szülinapján az ember), János begyűjtött egy KOM-ot Ausztriában, és Zoltánnak is összehordott a szél egy elsőséget. Talán erre mondják azt, hogy nincs rossz idő, csak rosszul felöltözött kerékpáros.

Sportfoglalkozás

Fotó: Giricz László / Strava

Az elmúlt héten több versenyt is tartottak itthon. Az egyik klasszikus szezonnyitón, a Kisdorog, Bonyhád környéki Sajó Péter emlékversenyen sokan részt vettetek a csoportunkból. László és János még egész részletes versenybeszámolót is írt.

Flandria híres rázatóin

Fotó: Kriston Judit / Strava

Judit nem akármilyen rendezvényen, a We Ride Flandersen vett részt, ahol az amatőr kerékpárosok végigtekerhetnek a profik előtt a Flandriai Körverseny híres rázatóin és kaptatóin. Judit a második leghosszabb, 174 kilométeres távot választotta. Abban biztosak vagyunk, hogy életre szóló élmény lehetett, de másnap azért még rápróbáltak pár macskaköves szegmensre a profik után 🙂

Drezdai tekergőzés

Fotó: Kormos Csaba / Strava

Csaba továbbra is aktívan teker a kamionos meló mellett. Az elmúlt héten Drezda és Frankfurt am Main közelében is tekert egy nagyot. A pihenőidőben egy ötven kilométeres karika nem csak az aktív kikapcsolódásra jó, hanem arra is, hogy felfedezze a régiót, ahol éppen jár. Szerintünk ezekben a tekerésekben benne van minden, amiről a kerékpározás szól.

Trabringa

Fotó: Béry Gergely / Strava

Gergely csak egy gyors átmozgatóra gurult ki a szabadba, de a mellékelt fotók jól példázzák, hogy egy rövid tekerés is tud emlékezetes lenni. Teljesen mindegy hogy mennyit mész, milyen átlaggal: a lényeg, hogy a szabadban kitisztíthatod a fejed, és ha nyitott szemmel jársz, rejtett érdekességeket fedezhetsz fel.

Címlapfotó: Szabó Zoltán / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet

kettő × négy =