A királynők húsvétkor is tekertek

Fotó: Anikó Bányai / Strava

A Flowcycle Strava csoportjának hölgytagjai nem a locsolókat várták otthon, inkább KOM-okat tekertek a hosszú hétvégén.    

Hirdetés

Helló tavasz, welcome gólya!

A gólya szerint már tavasz van, bár azért még a vicces fajtából. Roland fotóin ugyanis a virágzó fák mellett már a gólya is látható a fészkében. Azért a széllel és a reggeli fagyokkal bringásaink még bőven harcoltak az elmúlt héten. Roland Kecskemét körül tett pulzuszónás edzése közben örökítette meg nekünk a tavasz hírnökeit, hogy kitartsunk a szeszélyesebb napokon is.

Tálodi erdő, Fekete-hegy MTB

Erzsébet a nagyvázsonyi emelkedőket szemelte ki KOM-gyűjtésre a múlt héten. Szuper ösvényeken tekert 744 méter szintet és meg is szerezte a neki járó KOM-okat érte. A Tálodi-erdő a Balaton-felvidék egyik csodaszép része, érdemes arra tenni egy túrát akár gyalogosan is.

Nagypénteki monti

Anikó az ünnepi hétvége első napján Budapestről tekert Csobánkára egy kis húsvéti montizásra. A virágzó fákkal övezett 45 kilométeres távon azért ő is begyűjtötte a megérdemelt PR-okat és bringás hölgyhöz méltón kiélvezte a húsvéti szabadnapot.

Lustaságra egy kis délutáni mozgás

Krisztina sem a tévé előtti lazulást választotta programnak a hosszú hétvégére. Ő a lustaság ellenszereként inkább tekert egyet Villány környékén. A közel 60 kilométeren ő is megdolgozott a saját KOM-jáért, és meg is szerezte azt.

Fotó: Krisztina Benczés / Strava

Zamárdi előhúsvétolós Ride

Anikó még a hétvége előtt belekezdett a húsvétolásba, így Zamárdi környékét járta be a héten. Kőröshegy és Balatonendréd is bekerült a 46 kilométeres távba, ahol azért Anikó is bezsebelt néhány szép rekordot. A balatoni látkép előtérben a virágbaborult fákkal olyan tavaszi hangulatot áraszt, hogy már csak ezért is érdemes célba venni ezt a részt.

Fotó: Anikó Németh / Strava

Húsvéti ride

Györgyi fiával indult húsvéti körére Pannonhalma felé. Ők már megharcoltak az erős széllel is, de a kerékpáros hölgyekre jellemző elszántsággal ő is megszerezte a saját KOM-ját és számos PR-t a 40 kilométeres távon.

Fotó: Nagy Györgyi / Strava

Címlapfotó: Anikó Bányai / Strava


Úgy látjuk, hogy az ünnepi hétvégét nemcsak a hölgyek használták ki, hanem mindenki a Flowcycle Strava csoportjában. Tekerjetek továbbra is egyre többet és osszátok meg velünk élményeiteket hétről-hétre!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet