…Az már jelent valamit.

Hirdetés

Első közös tekerés

Fotó: Adorján Márk / Strava

Aki egyszer rákap a bringázás örömére, hamar szeretné másokkal is megosztani az élményt. Jó érzés egyedül szelni a kilométereket, de talán még nagyobb fun, ha az örömünkben osztozik a barátunk/barátnőnk is. Anélkül, hogy túlságosan átmennénk bulvárba, innen üzenjük Márknak, hogy remek választás volt az első közös tekerésre a Fertő-tó környéke 😉

Pest megye egy montis paradicsom?

Fotó: Horak Tibor / Strava

Akárhányszor nézünk rá a csoportunk tekeréseire, ez a megállapítás szűrődik le. Pilis, Visegrádi-hegység, Budai-hegység. Csak össze kell szervezni a társaságot és máris mehet a buli. Montija úgyis nagyobb eséllyel van annak is, aki ritkábban bringázik, ilyenkor nyáron pedig talán még jobban is esik az erdőben tekerni.

Mindig van egy kilátó

Fotó: Nochta Zsolt / Strava

Ha nincs éppen ötletünk, hogy a következő bringázás merre tartson, vagy egyszerűen csak egy ismeretlen helyen vagyunk a kilátók mindig jó támpontot nyújtanak. Gyakran vezet hozzájuk valamilyen ösvény, vagy akár bringaút, így egyszerre találhatunk egy új túraútvonalat és megcsodálhatjuk a környéket felülről. Valószínűleg Zsolt is így gondolta, amikor ellátogatott a Veszprémtől északra található Vitéz Bertalan Árpád-kilátóba.

Ha nincs kilátó…

Fotó: Seres Gábor / Strava

…akkor a bringás másik jó barátja a gát. Többször is írtunk már a bringázható gátakról, szerepelt már a Strava-híradóban is. Amellett hogy forgalomtól elzárt területekről van szó, általában egészen jó minőségű az út is és csodás tájakon vezet az útvonal. A jelek szerint Gábor is talált egy igen szép helyet. A Csongrád környéki kör mindenképpen megérdemel egy kattintást.

Jézus

Az megvan, amikor minden edzésedre nyom egy számodra teljesen ismeretlen valaki egy kudót? Mindenkinek vannak idegen rajongói, de amikor közülük feltűnik egy olyan ismeretlen, akivel személyesen ugyan még nem találkoztál, de egyébként közismert személyiségről van szó, az mindig különösen meglepő. Ezúttal Dani járt így, akinek egy laza dobogóköves bringázását maga Jézus ismerte el egy kudóval. Mik vannak…

Címlapfotó: Seres Gábor / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet