Ugyan továbbra se könnyű megúszni a zuhét, de legalább már nincs hideg. Ez bőven elég indok arra, hogy az ilyenkor szokásos bringás programokat ebben az évben se hagyjuk ki. Van is rá pár példa alább.

Hirdetés

Pelso

Fotó: Horváth Tamás / Strava

A Balaton körbebiciklizése a legtöbb ember számára egy többnapos, fürdéssel egybekötött kaland, viszont akad egy olyan réteg is, akiknek bőven elég mindehhez egy nap is. Sőt, a Tour de Pelso idei leggyorsabbjai bőven hat órán belül teljesítenek, ahogy az Strava csoportunk tagjainak, Tamásnak, Zoltánnak és Gábornak az effortjaiból láthatjuk. Egyébként a nem hivatalos rekordot Simon Péter tartja 4 óra 35 perces idővel.

Májusi görgő

Fotó: Kálóczi Balázs / Strava

Továbbra is elég barátságtalan arcát mutatja az időjárás,ami alapjaiban meghatározza a Strava híradók hangulatát is. A helyzetet van aki egyszerű kalandnak fogta fel, mások viszont inkább ki sem mennek ilyen időben. Balázs például egészen a görgőzésig vetemedett, Károly pedig csak 23 kilométert tekert, viszont az effort címe mindent elárul:

“Amikor semmi sem optimális de azért tekersz egyet reggel, mert imádod”

Olasz kalandok

Fotó: Ábrahám István / Strava

A Girón nem csak szerkesztőségünk, hanem Strava csoportunk tagjai is szép számmal kint voltak, és ha már arra jártak, a legjobb kiegészítő programot választották: a kerékpározást. István például a 18. szakaszt nézhette meg élőben, ha jól vesszük ki, pont sikerült elcsípnie a  szökevényeket egy fotóra. Persze, egy ilyen környéken inkább a hófalak azok, amik igazán emlékezetesek maradnak, nemde?

Új munkahely

Fotó: Hibácska Péter / Strava

Egy új munkahely mindig nagy változást hoz az életünkbe: új társaság, más kihívások, változó napi rutin. Strava híradóink gyakori vendége, Péter azonban teljesen mást emelt ki, mint legfontosabb újdonság:

Jobb ajánlat, 10kilivel lesz több az út 😆😅🤣👍

Címlapfotó: Ökrös Csaba / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet