A szokottnál több állat tévedt a Strava-híradóba, de mindnek meg van az egyedi története.

Május 1.

Fotó: Seres Gábor / Strava

Egészen elképesztő mennyiségű bringázást szült a munka ünnepe, alig fért ki a Strava egy nap megnézhető effortjainak limitjébe. Zsolték a csodás Balatonalmádi – Veszprém kerékpárutat járták be, Rékáék a Velencei tó körül jártak, Gáborékat pedig még egy csapat véreb is megkergette. Vagy csak egy baráti üdvözlés volt? Mindegy, a kép remekül sikerült 🙂

Szamársimogató

Fotó: Csányi Hunor / Strava

Az állati kalandok Hunornál folytatódtak, de kicsit másként. A Pilis egyik leghíresebb látványossága, a Teve-szikla csodásan mutat egy monti társaságában, nemde?

Szökés

Fotó: Vanik Zoltán / Bringasport

Az elmúlt héten rendezték a Qinghai Lake bringaversenyt Budapest és Hatvan között. A cudar időben lehengerlő, hármas Epronex siker született, a második helyezett Pápai Ádám megosztotta a 126 kilométeres verseny adatait, amit ide kattintva ti is megnézhettek.

Mivel jöjjek haza ha a kocsit szervizbe vittem?

Fotó: Ökrös Csaba / Strava

Tette fel a kérdést magának Csaba, de szerencsére nem is volt kérdés számára, hogy a bringa lesz a nyerő, még akkor sem, ha ez egy 133 kilométeres örömbringázásba torkollik. Az elkészített fotók alapján eléggé megéri Pannonhalma felől átszelni a Bakonyt, igazi gyöngyszeme ez a régiónak. Ha ihletet merítenél a legközelebbi bringázásodhoz, erre tessék.

Dalmatazebrló

Fotó: Kandzsarov Péter / Strava

Folyton-folyvást harsogjuk, hogy új helyeket felfedezni bringával a legélvezetesebb, így nem lep meg bennünket, hogy Péter is sok érdekességet fotózott az Alpokalján, de a pöttyös ló egyelőre kimaradt. Ugyan a szerkesztőségből senki sem nagy lószakértő, de rövid keresgélés után arra jutottunk, hogy ennek a fajtának a hivatalos megnevezése az Appaloosa. Különleges jószág, annyi szent.

Móka helyett rotty

Fotó: Markos Dániel / Strava

Dani a Nyugat-Mecskeben járt, amiért simán irigykedhetnénk is, hiszen az a környék csodás, ráadásul szép kis csoportot sikerült összeverbuválnia egy közös montizásra. Hosszú történetében viszont három komoly perecet is elmesél, amiben van némi tanulság is. Legyetek óvatosak az erdőben!

Címlapfotó: Kusz Mátyás / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet