Ismerős az érzés, amikor egy enyhe, vagy nagyobb szélerejű viharból próbálsz kikeveredni az esernyőddel, ami olykor semmi áron sem akar a kezedben maradni, majd a végén a kukában landol? Erre próbáltak megoldást találni a senz° készítői.

A senz° formájában kissé eltér a megszokott esernyők alakjától, ahogy a honlapon fogalmaznak olyan, mintha „úszna”, lebegne a szellőn. Az automatikusan összezárható senz° egy gombnyomásra összezárul, de létezik manuális formában is. Normál, valamint XXL-es méretben is kapható, sőt, még 2 éves garanciát is adnak rá.

Hirdetés

A gyártók különböző élethelyzetekben tesztelték az esernyő strapabírását. Próbára tették állóképességét 133 km/h erejű légáramlattal szemben, tesztelték vízisízés és nyitott tetős autózás közben, de még egy repülőgépből is kiugrottak az egyik gyártmánnyal. Állításuk szerint a senz° 100 km/h-s széllökéssel szemben is helyt tud állni. Ráadásul nem csak hasznosnak, de még divatosnak is tervezték, ha valakinek ez külön fontos lenne.

A senz° mellé különböző kiegészítők is kaphatóak, illetve megvásárolhatóak. A kerékpárosokra is gondoltak, hiszen külön esernyőtartót is árulnak bringások számára. És igen, voltak, akik már ki is próbálták ezt a megoldást:

A senz° jelenlegi ára 38,43 és 69,90 euró között van, de forgalmaznak ennél drágább terméket is, pl. ezt, ami elvileg nem csak az esőtől és a széltől, de a nap melegétől is véd.

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet