Végre bekövetkezett, amire vártunk: reménytelenül, visszavonhatatlanul ránk tört a tíz fok feletti idő, máris ránk tört a Srava effort-cunami, épp csak alig látunk ki alóla. Na, de hol vannak a hóvirágok?

Hirdetés

Vad kunság

Fotó: Szepi Antal / Strava

A Kunságon egyelőre úgy néz ki, nehéz beléjük botlani, verseny viszont van, nem is akármilyen! Az év más időszakaiban kerékpárral nehezen, vagy egyáltalán nem járható területeket bemutató Vad Kunságon Strava csoportunkból is sokan vettek részt. A beszámolók szerint tényleg vad volt az a Kunság, a képen éppen egy szelfis ellenőrzőpontot láthattok.

Hóvirágok

Fotó: Benczés Krisztina / Strava

A tél végét, az enyhe idő közeledtét a hóvirágok jelzik talán a legügyesebben, nem is csoda, hogy bringán a legjobb megfigyelni őket. Krisztina találkozott velük a Mecsekben és Budapesten is – ez azért már csak jelent valamit, nem?

Keressük a plusz fokokat

Fotó: Ványi Dániel Attila / Strava

A mínuszok azért még nem tűntek el mindenhonnan. Attila a múltkori feleségmentés után rekuval nézett körbe, mi a helyzet a Gerecse környékén. Érdemes benézni az effortba, hiszen csodás kerékpárutat és nemzeti parkot rejt az útvonal.

Training Camp

Fotó: Biró Imre / Strava

Akik nem hisznek a szép lassan barátságosabbá változó idejárásban, azok még mindig pálmafák között edzenek, telelnek nyaralnak. Tudjuk, a Kanári-szigetek már elég sokszor szerepelt a híradókban, de Zorg és Imre képeivel nem lehet betelni.

We <3 Börzsöny

Fotó: Zsivity Zorán

Már többször is zengtünk ódákat a Börzsönyről, nem csoda, hogy Zorán is szívesen látogatott el a hegységbe. Az effortban és a hozzá csatolt fotóban nincsen semmi extra, de talán a leírás utolsó mondata elég jól összefoglalja, miért imádjuk ezt a környéket:

“a végtelen csönd, a patakcsobogás és madárcsicsergés huh.. <3”

Címlapfotó: Ferenczi Balázs / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet