Az eddig főként napszemüvegjeiről ismert kaliforniai gyártó új piacra lépett be.

Hirdetés

A Eurobike-on mutatta be új országúti kerékpáros sisakjait az Oakley. Elsőként három modell közül választhatunk majd, amelyek közül mind MIPS biztonsági technológiával készül. A névválasztás egyszerűen, de logikusan van megoldva. Az alapmodell az az ARO3-as nevet viseli.

A három közül ez a legkevésbé aero-optimalizált sisak, itt inkább a jó szellőzés volt a cél. Vélhetőleg ez lesz a kínálat legolcsóbb darabja is.

A középutat, a kevesebb szellőzőnyílást tartalmazó ARO 5, ami főként a sprintereknek lehet majd jó választás. Olyan kategóriatársak közé lép be, mint a Specialized Prevail vagy a Giro Vanquish.

A kínálat csúcsát az ARO7 képviseli, amelyet időfutamokra és triatlonversenyekre szán a gyártó. Mágnessel rögzíthető plexit kapott ez a sisak, és csakúgy, mint a többi modell, ez is boás állítómechanizmussal rendelkezik a tarkó részen. Az ARO7 két, míg a többi modell hat színben lesz elérhető.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet