2020 nem egy szokványos év volt, talán sokan mindennél jobban várják az utolsó napokat, hogy maguk mögött tudhassák az idei történéseket. Sportolói szemmel sem volt könnyű év, hiszen sok verseny elmaradt, teljesen átíródott a versenyszezon, csökkent a motivációnk. Azonban Flowcycle csoportunk tagjai kitartóan tekertek idén is, mi pedig készítettünk egy idei kedvenclistát az edzéseitekből.

A legjobb fotó

Idén ezt a díjat Erzsébet nyerte, aki egy reggeli baglyas-hegyi menet során fotózott egy igazán irigylésre méltó képet. Simán bekerülhetne egy turizmust népszerűsítő prospektusba is, szóval a fotó láttán az is kedvet kap a hegyi bringázáshoz, aki eddig még nem is sportolt. ?
Fotó: Erzsébet Penzes / Strava

A legínyencebb szénhidráttöltés

Sokan osztanak meg gasztrofotókat is Straván, megmutatván, hogy edzés végén hogyan töltik vissza az elvesztett kalóriákat. Szoktunk itt látni csábító süteményeket, nyáron viszonylag sok sört, időnként kávét és komplett ebédeket is. Azonban 2020 legínyencebb stravás étele kétségtelenül az Árpád által fotózott őrségi dödölle lett. Egy komolyabb kört tettek barátokkal az Őrségben, amit a végén méltóképpen megkoronáztak a helyi ételspecialitással.
Fotó: Árpád Füredi / Strava

A legelszántabb esőmenő

Nem sokan vannak, akik rászánják magukat, hogy esőben nekiinduljanak tekerni. Van, aki a technikát félti, a legtöbbünknek pedig szimplán nincs kedve bőrig ázni egy edzés kedvéért. Azonban kategóriagyőztesünk, Iván szeret esőben tekerni! ? Sőt! Mosolyogva tekerni az esőben! Ha motivációra van szükségünk, csak tekintsük meg Iván elszánt menetét, és máris indulhatunk edzeni.
Fotó: Kovács Iván / Strava

A legjobb téli tekerés

Ugyan 2020 eddig csak a nyugati országrészben élőknek mutatta meg téli arcát, voltak, akik kiélvezték a téli tekerés előnyeit. Hó, hideg és gyönyörű táj. Ha nehezítést szeretnénk, akkor pedig jöhetnek a hegyek is ? Így tett Ferenc is, aki ezzel be is söpörte a legjobb téli tekerés kategóriagyőzelmét. Ő a Bükköt szemelte ki havazás után, és szebbnél szebb képeket mutatott nekünk erről a szuper téli rideról.
Fotó: Rácz Ferenc / Strava

Must have epic ride

Utolsó kategóriánkba azokból a körökből választottunk győztest, melyek bakancslistások nekünk bringásoknak. Sok ilyen célpont van hazánkban is, és a Pilis egyértelműen köztük van. Ezek a célpontok minden héten szerepelnek az aktivitások között többféle verzióban, egyszer mindenkinek érdemes kipróbálni őket. Ennek a kategóriának a győztese pedig Dávid lett, aki többedmagával bringás felfedezőútra indult a Pilisben. Bringásruhában azon a sziklán ülni olyan élmény, amit minden kerékpárosnak meg kellene tapasztalnia.

Köszönjük, hogy megosztjátok velünk ezeket a fantasztikus élményeket a Flowcycle Strava csoportjában és gratulálunk az idei győzteseknek! Várunk benneteket jövőre is, tartsatok velünk 2021-ben is! Bringás élményekben és eredményekben gazdag új évet kívánunk nektek!

Hirdetés
Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet