Mi történik ha két nagy múltú cég összeáll és együtt készítenek bicikliket?

Hirdetés

Amellett, hogy két olyan márkáról van szó amelyek mind rengeteget tettek le az asztalra a maguk műfajában, még nem garantált a siker. Már mindenki legalább egyszer beleesett abba a hibába, hogy hitt a hype-nak, és végül csalódott. Nem mintha a Colnago-Ferrari együttműködéssel bármi gond lett volna, hiszen a Colnago annak idején többek között a Ferrari segítségével hozta létrő első karbonszálas anyagból készült kerékpárvázát.

A bianchi.com-on megjelent hír szerint, a neves bringagyártó cég fogja fejleszteni, gyártani, és világszerte értékesíteni a „Scuderia Ferrari” high-end kerékpár kollekciót. A választékban megtalálhatóak lesznek majd a MTB-, az elektromos-, a városi- és a gyerekbringák is. A Bianchinál nagy reményeket fűznek a Ferrari fejlesztőcsapatával való együttműködéshez. Izgalmasnak hangzik, és reméljük, hogy az elmúlt években a Colnagonál inkább matricázásba átmenő együttműködés ismét szakmai alapokra tér át a Bianchival karöltve.

De mi a jó ebben a Ferrarinak? Azokra a biciklisekre hajtanak akik egyben Ferrari rajongók? Vagy csak ki akarják próbálni magukat ezen a területen is?

Kiderül a Eurobikeon augusztus végen. Mi mindenesetre ott leszünk!

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet