A közlekedési fennakadások elkerülésére a legmegbízhatóbb, legolcsóbb és legszabadabb megoldás, ha biciklivel közlekedünk. Kispest, Kőbánya, Ferencváros és a belváros között is több kerékpárút, kerékpársáv, busz-kerékpársáv, kis forgalmú utca, vagy kétirányú főútvonal segít elkerülni az Üllői utat. A Kerékpárosklub – északi szakaszon sikeres – metrópótló kampánya a 3-as metró déli részének lezárásával folytatódott. Új bringázóknak is használható biciklis útvonalakat és kezdő tippeket ajánl a Kerékpárosklub, hogy többen kerülhessék el a dugókat és tömeget.

Hirdetés

A Magyar Kerékpárosklub a 3-as metró déli szakaszának lezárásával újraindította Metrópótló kampányát, ami az északi részen már sikerrel mutatta be, hogy a bicikli jó metrópótló eszköz lehet a mindennapokban.

A Magyar Kerékpárosklub szerint a bicikli kiváló metrópótló eszköz lehet, és ehhez megvannak az alternatív útvonalak. Kispest, Kőbánya, Ferencváros és a belváros között is több kerékpárút, kerékpársáv, busz-kerékpársáv, kis forgalmú utca, vagy kétirányú főútvonal segít elkerülni az Üllői utat.

Olyanokat szeretnénk biciklire ültetni, akiknek már van kerékpárjuk, de esetleg még nem használják a mindennapokban. Ehhez szöveges útvonaljavaslatokat és egy térképet állítottunk össze, melyekkel a Dunapart, Józsefváros vagy a Városliget irányába is meg lehet találni a belvárosba vezető útvonalakat.

Szöveges és térképes leírások, bringás tippek kezdőknek honlapunkon: http://metropotlo.hu

Friss infóink a Facebook oldalunkon követhetőek: http://facebook.com/metropotlo

Kísérje figyelemmel a Kerékpárosklub csatornáit, hogy értesüljön az aktuális akciókról, hírekről!

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet