Külföldön Bad Goisern, avagy a franciaországi Tour de France, idehaza pedig a Fertő tó környéke, Zalaegerszeg és Eplény várja a kerékpáros programok kedvelőit.

Infinety hirdetés

Piactéri ünnepség Bad Goisernben / 2017. július 14-16.

Háromnapos piactéri ünnepségre invitálnak minket Ausztria egyik idillikus településére, Bad Goisernbe. A részletes programtervezet szerint nem csak bringás előadásokra és versenyszámokra számíthatunk, ugyanis lesznek még külön gyermekprogramok és sminkes stand is, de a kerékpáros exporól se feledkezzünk meg. Első nap pedig még a filmdélutánra is beülhetünk, vagy akár részt vehetünk az ínyencfalat túrán a díszsátor körül. Mindezt július 14-e és 16-a között a Salzkammergut Trophyn.

További információk ezen a linken.

Fertő tó kör és Fertő tó félkör / 2017. július 15.

A nagyon lelkes és elhívatott túrázok egy 123 kilométeres útszakaszra, míg a félkörre pályázó résztvevők egy 53 kilométeres túraútvonalra számíthatnak Fertőd városától indulva. A rendezők útmutatása alapján érdemes a jelentkezőknek magukkal vinniük egy Fertő-tó és környéke kerékpáros- és turistatérképet. Előnevezés július 12-ig, helyszíni nevezés viszont még a túra napján is lehetséges a verseny központjában.

További információk ezen a linken.

Restart-City Cross kerékpár verseny / 2017. július 15.

A szervezők javaslatban csupán néhány dolgot említettek, amiket magukkal vihetnének a jelentkezők: a sportoláshoz fontos eszközöket, az igazolványokat, de ami még fontosabb, mosolyt! A zalaegerszegi Dísz téren július 15-én állnak rajthoz a versenyzők, akik a város falai között küzdenek meg egymással. Máskülönben ugyanezen a napon kerékpáros túrákat is szervez a Restart. Azt sem árthat lecsekkolni, méghozzá a következő linken: Restart – Vezetett kerékpáros túrák, három távon.

További információk ezen a linken.

Downhill Országos Bajnokság 2017 / 2017. július 14-16.

A downhill rajongók meglehet már hetekkel ezelőtt bevésték a naptárukba július 14-ét, hiszen ezen a napon kezdődik a 2017-es Downhill Országos Bajnokság. Az első napok a nevezések leadásával, pályabejárással és rengeteg edzéssel telnek, július 16-án azonban kezdetét veszi az igazi megmérettetés. A közelben kempingezésre is lesz lehetőség korlátozott víz- és áramszolgáltatással, a tűzgyújtási tilalmat azonban nem árt majd észben tartani, amire a szervezők fel is hívták a figyelmet.

További információk ezen a linken.

Tour de France / 2017. július 01-23.

Július elsejétől megindultak Németország, Belgium és Franciaország útjain a 2017-es Tour de France versenyzői, amit a Flowcycle is folyamatosan figyelemmel kísér és amiről még élő közvetítéseket is megtekinthetünk, mégpedig az Eurosport televíziós csatornáján. A versenyről minden információt megtalálsz itt: HTTPS://FLOWCYCLE.HU/TOUR-2017

További információk ezen a linken.

 

Ha ezek a programok nem nyerték el a tetszésed, akkor nézz bele a bringás eseménynaptárunkba, ahol még számos egyéb programot is találsz.

 

Borítókép: pexels.com

Infinety hirdetés
Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet

egy + tizennyolc =