Nyár közepe van, úgyhogy még javában tartanak a bringás programok. Lesz gyerektábor, de a versenyzők elé is szép kihívások várnak.

Bringás tábor gyerekeknek – Börzsöny / 2017. július 17-21.

Infinety hirdetés

Korábban a Balaton térségébe, most pedig Börzsöny régiójába, Kemencére szervez egy újabb bringás gyerektábort a Nella Trek Team. Ha valaki lemaradt volna a Balatonaligán megrendezett mulatságról, de szívesen bepótolná az erdei kerékpáros túrát, avagy az éjszakai gyalogtúrát és az esti tábortüzes sütögetést, akkor még van lehetősége csatlakozni. A rendezők 7 éves kortól már tudják fogadni a kalandvágyó lurkók jelentkezését.

További információk ezen a linken.

Restart- Kellys MTB XCO Magyar Nemzeti Bajnokság / 2017. július 23.

Meredek lejtők, hegyes lankák és sziklás domboldalak. Az MTB XCO sportág versenyzői ezen a héten a Restart- Kellys Magyar Nemzeti Bajnokságán mérhetik össze tudásukat a bajnoki trikókért. A versenytávok mellett 8 éves kortól még tehetségkutató futamot is fognak tartani.

További információk ezen a linken.

Kab-Hegyi Időfutam / 2017. július 23.

Országúti vagy MTB betétfutam kategóriában indulhatnak a Kab-Hegyi futam regisztrálói. Fontos azonban megjegyezni, hogy a szervezők engedély miatt mindössze 200 fő nevezését tudják fogadni, így ha ezt a létszámot elérik értelemszerűen már helyszíni nevezésre nem lesz lehetőség. A rajtot megelőzi majd egy technikai idő is, amin a versenyzők kerékpárjai kerülnek ellenőrzésre. A rajtsorrendek meghatározása és kihirdetését követően nem sokkal azonban már indulhat is a verseny.

További információk ezen a linken.

Tour de France / 2017. július 01-23.

Az útjuknak több mint a felét már teljesíthették a Tour de France versenyben maradt tagjai, de az utolsó hét szakaszai még bőven hátra vannak. Az élő közvetítéseket a nézők az Eurosport 1 csatornáján követhetik végig. Ha megírod nekünk a 18. szakaszon történteket, kaphatsz egy 25 ezer forintos sisakot ajándékba. Kattints ide a részletekért.

Részleteket az élő bejelentkezésekről ezen a linken találhatsz, minden más információról a versennyel kapcsolatban a következő linken értesülhetsz: HTTPS://FLOWCYCLE.HU/TOUR-2017

 

Ha ezek a programok nem nyerték el a tetszésed, akkor nézz bele a bringás eseménynaptárunkba, ahol még számos egyéb programot is találsz.

 

Borítókép: pexels.com

Infinety hirdetés
Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet

kettő + 1 =