Nyári bringás táborra vágysz, vagy inkább az egészségedért tekernél? Esetleg megmérettetnéd magad egy amatőr vagy egy extrém sportversenyen? Netán a kanapén ülve követnéd a Tour de Hongrie és a Tour de France versenyét? Ezen a héten is lesz miből válogatni.

Bringás tábor gyerekeknek – Balaton / 2017. június 26 – június 30.

Infinety hirdetés

Megkezdődött a vakáció, ezzel pedig a nyári táborok is porondra kerülnek. Rögtön a hét elején egy négy napos jó kedélyű bringás program várja az érdeklődőket. Az izgalmas erdei kerékpáros és éjszakai gyalogtúrák mellett, szalonnasütögetésre, KRESZ oktatásra és házi versenyre is számíthatnak a résztvevők. Sőt, a bringaszerelés csínját-bínját is elleshetik a szemfülesek. Ha, valaki szívesen csatlakozna a csapathoz, de valamiért még sem alkalmas a balatoni időpont, akkor július közepén bepótolhatja a kihagyást méghozzá Börzsöny régiójában, csakugyan a Nella Trek Team szervezésében.

További információk ezen a linken.

RenBikeTour Balaton / 2017. június 30 – július 03.

Nem akármilyen bringás túrákat rendez a RenBikeTour Balaton. A szervezők célja, hogy bebizonyítsák, milyen jó hatással lehet a veseelégtelenek számára a peritoneális dialízis kezelés. A rendezők állítják, hogy ez egy olyan egyszerű és természetes eljárás, ami könnyen elsajátítható és szinte bárhol el lehet végezni. Mindemellett a betegség megelőzésére, a rendszeres háziorvosi szűrővizsgálatokra, a már kialakult betegség esetén a gondozás fontosságára és a helyes életmód szerepére csakugyan szeretnék felhívni a figyelmet.

További információk ezen a linken.

MTB Diákolimpia / 2017. július 01.

Az Országúti Diákolimpia megrendezése után eljött az ideje a MTB Diákolimpia rendezvényének. A jelentkezők július elsején állhatnak a célhoz a Várgesztesi Villaparkban. Helyszíni nevezést a megmérettetés napján egészen 7:30-tól 8:15-ig fogadnak el, de ha valaki eszerint tervezne, akkor fontos, hogy magával vigye a kitöltött, orvosi igazolással, valamint szülői nyilatkozattal ellátott nevezési lapot.

További információk ezen a linken.

Maxon Motor BMX Cross Országos Bajnokság / 2017. július 02.

Az extrém sport kedvelőinek a Maxon Motor BMX Cross Országos Bajnoksága nyújthat igazi feltöltődést. A helyszín a veszprémi BMX pálya, a Görgey utcában. A verseny július 2-án veszi kezdetét 13:00 órakor, amire gyerekek, serdülő, ifjúsági és junior versenyzők, valamint felnőttek is jelentkezhetnek, akár a kezdés előtt is nem sokkal.

További információk ezen a linken.

Tour de Hongrie / 2017. június 27 – július 02.

Magyarország legnagyobb nemzetközi kerékpárversenye, a Tour de Hongrie június 27-én rajtol. Élő közvetítésekre, beszámolókra ezúttal három csatornán, a DIGI Sport, az Origo Sport, valamint az M4 Sport csatornáin számíthatunk. A 2017-es versenyen is indulnak szép számban magyar versenyzők, akiknek lehet majd szurkolni. A hat magyar csapat közül a Tipográfia-DeGaVi, a Kontent-DKSI, a Dr. Bátorfi-Agria KTK, az Epronex-Special Bikes Team, a Kőbánya Cycling Team és a Cube-Csömör teljesítményét kísérhetjük majd figyelemmel. Sőt, még a luxemburgi Team Differdange-Losch csapatában is viszont láthatunk két magyar bringást, Lovassy Krisztiánt és Rózsa Balázst. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor Tusnád kék mezét is érdemes lehet majd követni, hiszen a csíkszeredai profi csapat köreiben székely bringások is tekernek.

További információk ezen a linken.

Tour de France / 2017. július 01-23.

A világ leghíresebb kerékpárversenye, a Tour de France július elsején kezdődik, amit mintegy három héten keresztül kísérhetünk végig. A profi országúti verseny alatt a résztvevők Franciaország legszebb tájait járják be, aminek hamarosan mi is a részesei lehetünk az Eurosport élő vetítéseinek köszönhetően. A Flowcycle szintén beszámol a fejleményekről. Ha nem akarsz lemaradni, kövesd a következő linket: flowcycle.hu/tour-2017

További információk ezen a linken.

 

Ha ezek a programok nem nyerték el a tetszésed, akkor nézz bele a bringás eseménynaptárunkba, ahol még számos egyéb programot is találsz.

 

Borítókép: pixabay.com

Infinety hirdetés
Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet

hat + nyolc =