Bringásmentő kék kutak

Fotó: Antal Ferenc

A Flowcycle Strava csoportjának bringásai ismét mindent bevetettek a hőség ellen. Többen újra felfedezték az útszéli kék kutakat, mások pedig az éjszakába menekültek a meleg elől.

Hirdetés

Árnyékos utak, kék kutak

Dávidnak a nyári kánikulában sokunkkal együtt az útszéli kék kutak lettek a megmentői. Bizony a folyadékbevitel ilyen időben kiemelten fontos – neki a 108 kilométeren 4 liter csúszott le. Székesfehérvárról indult, Bokodig ment, majd vissza. A hidratálás jól sikerült, hiszen a hőmérséklet ellenére volt PR is, és azért a 30-as átlagtempót is hozta Dávid. ?

Egy hosszú út a fodrászhoz

Tamás mindössze a fodrászhoz indult – természetesen bringával – aztán valahogy 133 kilométer lett belőle. ? Csak úgy suhant a településtáblák mellett: Devecser, Kolontár, Ajka, Pápa. Ha már a lábaiban benne volt a lendület, úgy érezte, hogy a hőség sem állíthatja meg. Ugyan az út széléről hiányolta a sivatagi kaktuszokat, de azért végül csak eljutott a fodrászhoz is. 🙂

Fotó: Balla Tamás / Strava

Balcsira egy rozéfröccsért

Tibor a fővárosból kelt útra és ha már Balatonaligáig tekert, akkor megjutalmazta magát azzal a bizonyos rozéval. Előtte azért neki is akadt dolga a nyári melegben bringásmentő kék kúttal ? A táv végül 139 kilométer lett jó tempóban, számos PR-ral.  

Éjszakai túra az erdőben

Gábornak annyira elege lett a melegből, hogy a haverokkal inkább belevágott egy bakancslistás tervének a megvalósításába: éjszakai túrára mentek az erdőbe. A képek alapján igazán élménydús tekerés lett a miskolci erdőjárás. A 34 kilométeres távon 441 méter szintet is megmásztak a sötétben.

Kabhegy 3x bónusz naplementével 

Ferenc kimaxolta a tekerést és az élményfaktort is. Háromszor mászta meg a Kab-hegyet, ami a 60 kilométeres távon 1000 méter szintet jelentett. Ezzel persze nem érte be, hiszen még megcsodálta a naplementét is, és fokozta az izgalmakat némi éjszakai tekeréssel is. Hiába, élni tudni kell! ?

Címlapfotó: Antal Ferenc / Strava


Egy vérbeli bringás mindig talál megoldást, hogy alkalmazkodjon a körülményekhez. A forró nyár továbbra se szegje kedvetek, tekerjetek és osszátok meg velünk az élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet