Kedd reggel közel ötven bringás gyűlt össze az ELTE Lágymányosi Campusa előtt, hogy két keréken induljanak fesztiválozni.

Hirdetés

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) 70 kilométeres bringatúrát szervezett az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára, ismertebb nevén EFOTT-ra. A résztvevők, előzetes regisztráció és egy jelképes, 1367 Ft-os díj befizetése után szervezett túra keretében tekerhetnek le a Velencei-tavi fesztiválra. Összehasonlításképpen egy retúr vonatjegy felnőttek esetében 1860, míg a diák 930 forintba kerül.

A résztvevők turisztikai- és frissítőpontokon pihenhetnek menet közben, a fesztiválra leérve pedig 300 darab őrzött bringatároló várja majd őket. Akik hetijeggyel rendelkeznek, azoknak még a csomagjaikat is elszállítják a helyszínre.

A július 11-16. között tartó EFOTT-on a szokásos zenei és kulturális programok mellett 40 sportot is kipróbálhatsz.

Ha kíváncsi vagy, még milyen fesztiválokon vigyáznak a bringádra a nyáron, kattints ide.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet