Hagyományteremtő szándékkal indítja útjára 2022. március 27-én a Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ a Budai BringaBörzét, emellett ugyanezen a napon a Marczibányi téri Művelődési Központ is számos bringás és nem bringás programmal várja a látogatókat. A közös rendezvény Budai BringaBörze és Chill néven fut.

A környezettudatosság és a zöld közlekedés jegyében 2022. 03. 27-én vasárnap a Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ meghirdeti a Budai BringaBörzét, ahol bárki értékesítheti használt kerékpárjait, rollerjeit vagy éppen be is szerezhet egyet. A Piac a rendezvényt jótékonysági kezdeményezéssel is összeköti: a rendezvény alatt az árusító asztalok bérleti díjának egy részét a Budapest Bike Maffia szervezetnek adja, akik arról ismertek, hogy kerékpárral járják az utcákat és rászorulók részére szállítanak így ételt. A Fény Utcai Piac egy ikonikus, a kerületben nagyon kedvelt központ. Az igényeknek és trendeknek megfelelően azonban a piaci tevékenység mellett folyamatosan tervezi szélesíteni a profilját, például rendezvényekkel. Az elmúlt években a folyamat már elindult, azonban a járvány egy ideig korlátozta ezen törekvéseket. A rendezvény 9.00-14.00 óráig lesz megtartva, azonban ezzel párhuzamosan, a mindössze pár perc sétára található Marczibányi Téri Művelődési Központban 10.00 órától késő délutánig számos program várja a gyerekeket és felnőtteket, bringásokat és nem bringásokat egyaránt, vagyis a  rendezvény nevében szereplő “Chill” részét a Marczi biztosítja. Lesz többek között bringás program kicsiknek és nagyoknak, Farkasházi Réka és a Tintanyúl – Életmesék gyerekkoncert, a kertben a Budapest Bike Maffia fog bográcsot készíteni, lesz táncperformansz, DJ-k és még számos, izgalmas szórakozási lehetőség várja a látogatókat. A Piacon vásárolt kétkerekűvel, a Lövőház utcán feltekerve a Marczi udvarán ingyenes bringaszervíz is várja a nagyérdeműt, így egyből lesz lehetőség a láncolajozásra, pumpálásra és az ülés megemelésére is.

Hirdetés

Budai BringaBörze és Chill

BringaBörze: 2022. március 27., 9.00-14.00. Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ
Felnőtt és gyerek, bringás és nem bringás programok: 2022. március 27.,
Marczibányi Téri Művelődési Központban
10:00 – Mangi Kornélia táncperformansz az Aventinus Udvarban (belső kert)
10:00 – DJ-k a kertben – downtempo, jazz, hip hop, lounge és az ambient dallamain keresztül utaztat minket dj Suhaid, Crimson, Vike
10:00 – bringajátszótér a kicsiknek
10:30 – közteherbringások érkeznek, a kerékpárokat egész nap ki lehet próbálni
10:30 – bringaszervíz – láncolajozás, fék beállítás, kerék pumpálás
10:30 – turmixbringa – készítsd el saját turmixod, saját erődből!
11:00 – Buboréktündér, egész napos bubizás a tündérrel
11:00 – Budapest Bike Maffia főz
11:00: Farkasházi Réka és a Tintanyúl – Életmesék gyerekkoncert – a Marczi színháztermében
12:00 – 14:00 gördeszka oktatás – kitelepült gördeszkapályán.

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet