Ezen a héten a fővárosi körökből válogattunk Flowcycle csoportunk tagjaitól. Virtuális kirándulás Budapesten nem csak pestieknek és budaiaknak ?

Hirdetés

Levente munka után vette célba a főváros környéki hegyeket. A Hármashatár-hegy után a János-hegy, majd a Gellért-hegy következett levezetésnek. Egy hosszú munkanap után, nincs is jobb kikapcsolódás ennél! ?

Fotó: Horváth Levente / Strava

Erzsébet rendszeres használója volt a Bubinak, így most az utolsó ride-ot megörökítette Straván is. Ő hiányolni fogja a mindennapjaiból – mint azt valószínűleg sokan mások is. Egy perces néma csend a ma ismert Bubi emlékére – R.I.P.

Fotó: Erzsébet Pénzes / Strava

Zoltán városi mászkálás címén a belvárosi utak mellett megnézte a Citadellát, a Margit-szigetet és még Káposztásmegyerig is eltekert. Számos PR mellett volt ideje néhány képet is mutatni nekünk, az aznap borúsabb arcát mutató, ámde gyönyörű fővárosunkról.

Daniel az erdei utak felfedezése mellett döntött, miután egy kisebb tömeg fogadta a Normafán. A János-hegyről Remeteszőlős felé vette az irányt a Hárs-hegyen keresztül. Ugyan gyönyörű napsütésben sikerült tekernie, de azért igen hideg volt.

Dávid és Robi kettesben vágott neki a budapestiek körében oly népszerű János-hegynek. A közel 30 kilométeres távon így nem volt nehéz összeszedni az 1049 méter szintkülönbséget sem, jó pár PR társasagában.

Fotó: Draskovics Dávid / Strava

Címlapfotó: Zoltán Schnellenperger  / Strava

Bár látjuk, hogy egyre több a virtuális kör a Flowcycle Strava csoportjában is, azért mi mindenkit arra biztatunk, hogy ne vegye el kedveteket a tekeréstől a hideg időjárás. Várjuk továbbra is érdekes és bemutatni való edzéseiteket a csoportban!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet