Csak néhány a Nyakvágó félmaraton + terepkerékpár verseny és családi nap a nevezők számára legfontosabb jellemzőiből, amit 2019-ben már hetedik alkalommal rendeznek meg. A hagyományos Ballószögi vendégszeretet a nevezési sátortól a célzónáig végigkíséri a verseny minden résztvevőjét, hiszen a szervezők a település lakói, akik szívükön viselik a rendezvény sikerét.

Hirdetés

Az országos versenyeknek megfelelő szintű rajtcsomagokról a verseny hűséges támogatói gondoskodnak.  A terep nehézségeit – nem véletlenül a rendezvény egyik a jelmondata, hogy „Olyan, mint egy félmaraton, csak keményebb „– nem csak a gyönyörű Kiskunsági Nemzeti Park látnivalói feledtetik, hanem a cél-zónában kapott ajándék alkoholos frissítés, szabad csapolású sörcsap és masszázs lehetőség is. 

2018-tól a verseny az ÖTPRÓBA MOZGALOM pontgyűjtő állomása.

 

A  terepkerékpárosok 22,5+ km-en tehetik próbára magukat az Alföldi környezetben haladó útvonalakon,  ahol egy lovas tanya udvarán, kemencék mellett, hamisítatlan falusi hangulatban frissülhetnek a sportolók.  A pálya útvonalának nagy része csodálatos természeti környezetben, festői tájon, a Kis-kunsági Nemzeti Park mellet halad el.

A Nyakvágó domb tetejéről – mely a verseny névadójaként az egyik frissítő pont is egyben, és ahol különlegességként egy igazi tűzoltó autóból jön a párásítás – páratlan kilátás tárul a félmaraton +-t teljesítők szeme elé, akik az erdőkön áthaladva folytathatják tovább útjukat.

Az évről-évre rendszeresen visszatérő versenyzők és látogatók joggal mondják, hogy ez az a verseny, ami mindenkinek többet ad.

NYAKVÁGÓ FÉLMARATON és CSALÁDI NAP –  2019.augusztus 25. – BALLÓSZÖG

KEDVEZMÉNYES ELŐNEVEZÉS és BŐVEBB INFORMÁCIÓ:   www.nyakvagofutas.hu

Facebook:  VII. Nyakvágó-futás/kerékpár félmaraton+, és családi nap

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet