Csokipapír a gumiban

fotó: Kovács Péter / Strava

Izgalmas és változatos köröket láttunk a múlt héten a Strava csoportunkban – de mit keres a csokipapírt a külsőben?! 🙂

Bringásparadicsom Szlovéniában

Hirdetés

Attila nem spórol a nyári biciklis élményekkel, csodás helyeken tekert Szlovéniában. Kranjska Gora nem csupán télen népszerű turistacélpont, bizony bringával is érdemes felkeresni. 91 kilométer és közel 2000 méteres szintkülönbség is jár a látvány mellé, de egészen biztosan megérte! ?

Kalandos határon túli kör

Miklós többedmagával vágott neki egy ígéretesnek tűnő körnek Szombathelyről indulva és az osztrák határon túlra. Sajnos egy defekt majdnem véget vetett a szuper túrának, de a srácok igen leleményesen orvosolták a szétnyílt külső problémáját. Olyat tettek bele, amit amúgy nem oda szántak, ne is csináljátok utánuk! ? A csokipapír azonban jól vizsgázott, hiszen így összejött a 73 kilométeres kör, ami így extrán emlékezetesre sikeredett!

fotó: Sütő Miklós / Strava

Mátrai csodahelyek

Ha azt mondjuk, hogy Gombás-tető, Keresztesi-nyereg, Szalajkás-tető, Nyikom-nyereg, akkor hányan tennétek fel a kezeteket, hogy jártatok már arrafelé? ? Nos, Gyula megnézte ezeket a csodahelyeket, és nem volt rest érte mászni is, 906 métert 30 kilométeren. A képek azonban magukért beszélnek, ha erre jártok, ne hagyjátok ki ti sem!

Dunamenti apa-fia program

Péter kisfia ugyan még csak 6 éves, de igazi bringás! Apukájával ugyanis egy 50 kilométeres túrát csináltak végig együtt a Duna mentén. Hiába, a jó példa ragadós – megéri a kicsikkel együtt bringázni, mert ők is nagyon könnyen beleszeretnek ebbe a fantasztikus sportba!

fotó: Kovács Péter / Strava

Magyarország első kerékpáros Duna-hídja zöld utat kapott

Osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

 

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet