Így december közepén már azért jóval kevesebben bringázunk a szabadban. Azért szerencsére a múlt héten is akadtak olyan tagjai Flowcycle csoportunknak, akik nem vágytak a benti edzésekre.

Gábornak elismerésünk, hiszen bringásfutárként mostanság elég sűrű munkanapjai vannak. Azt nem tudjuk mennyi a napi rekordja, de 31 dropos Strava naplóját azért mi is megmutatjuk nektek ?

Hirdetés
Fotó: Gabor (Mansi) Horvath / Strava

Ferencnek már fagy és köd jutott a Kab-hegyre menet. Emellett persze 672 m szintkülönbség is járt az edzőkörhöz, hiszen mégiscsak hegyi terepet válaszott. Mondjuk a 72,7 km/órás lejtmenetet is érdemes megemlítenünk, hamár a szintkülönbség szóba került ?

Szabolcs, Tamás és László társaságában megtett ködös Vilma, napos Gellért ride-ja igazán tartalmasra sikerült. Ő kicsit körbejárta a budapesti magaslatokat, megnézte a János-hegyi Erzsébet-kilátót és a feltekert a Gellért-hegyre is. Azért a PR-ok is jöttek, ha már próbára tette magát az emelkedőkön. Közel 1000 méteres szintkülönbség Budapesten belül azért mindig feszegeti a határokat.

Attila többedmagával egy igazi sarazós Mud Cross edzést tudott le. A szemerkélő eső sem állította meg a csapatot, több, mint 80 km-es táv és 610 méteres szintkülönbség lett a vége. Úgy láttuk a fotókon, hogy azért az edzés végére csak elfért egy kis szívmelengető ital is. ?

Fotó: Attila Farkas / Strava

Gergely is mászós menetet tartott a hétvégén. Az István-lápai-barlangot szemelte ki célpontnak a Bükk-fensíkon, Lillafüred közelében. Jó választás volt, közel 50 kilométeres táv és 572 méteres szinttel. A fotók alapján azért látszik, hogy a múlt hétre is jellemző ködöt még a magasabb helyeken sem lehetett kikerülni.

Fotó: Gergely Nyulászi / Strava

Címlapfotó: Szabolcs Bazsó / Strava


Mutassátok meg merre jártok a Flowcycle Strava csoportjában, mi pedig továbbra is bemutatjuk a legérdekesebb köröket hétről-hétre a strava híradóban!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet