Tour de Grófo a szokásos tekerés mellé

Fotó: Sándor Mazaray/Strava

Flowcycle Strava csoportjának hedonista bringásai nem tudják beérni egy szimpla edzéssel. Kell mellé még valami plusz is! Koncert, szüreti felvonulás, drónozás vagy egy kis eső. 😊 

Hirdetés

Tour de Grófo

Egy Kis Grófo koncert is adhat okot egy tourra! 😊 No persze nem mindenki kedveli ezt a stílust, így Ádám is csak véletlenül csöppent bele a buliba. Dunakesziről indulva került egyet a a fővárosban, így 50 kilométerrel és némi váratlan zenei élménnyel zárta a hetet.

Fotó: Ádám Földes / Strava

Megnéztük, milyen a Budapest-Dunakeszi bringaút

Veszprém – Kab-hegy – Balaton-felvidék

Sándor a csapatos csavargásra szavazott, így többedmagával indult el felfedezni a Balaton-felvidéket. Az igazán élménygazdag túra 142 kilométeres lett és mivel a terep sem kegyelmezett nekik, így 1670 méter szintemelkedés is járt az edzéshez. A tekerés mellett kijutott a jóból is, almáspite, fröccs és szüreti felvonulás is színesítette ezt a csapatprogramot.

Szomjas Csuka egy kis drónnal

Attila nem elégedett meg a szintezéssel és a gasztronómiai élményekkel a Szomjas Csukában, a drónját is alaposan megreptette nekünk tekerés közben. Bélapátfalva és a Bükk mindig mutat valami csodát, szóval egyáltalán nem bánjuk, hogy így tett! 😊     

Iván örül az esőnek

Tavalyi esőmenőnk Iván alig várta, hogy beköszöntsön a rossz idő! 😊 Amíg a legtöbb bringás visszasírja a nyarat, ő fülig érő mosollyal üdvözli az esős évszakot. El is vitte a montiját egy körre, hogy megünnepeljék az őszt.

Fotó: Kovács Iván / Strava

Címlapfotó: Sándor Mazaray / Strava

Várjuk továbbra is élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet